Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας» απέσπασε το Sympossio Greek Gourmet Touring, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tourism Awards 2017.
Πρόκειται για μια διοργάνωση της έκδοσης Hotel & Restaurant της Boussias Communications, η οποία ξεχώρισε τα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού χθες το βράδυ, στο Athenaeum Intercontinental.
Ξεκινώντας το 2010 ως πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου Aldemar Resorts, το Sympossio διανύοντας τον 8ο χρόνο διεξαγωγής του, καταφέρνει στην πράξη να συνδέσει υπό το σχήμα «συνέργειας» τους τρεις τομείς της οικονομίας, επιφέροντας πολλαπλά οφέλη στην εθνική αγορά. Εκτός από μια σειρά διαδραστικών μαγειρικών εκδηλώσεων, το Sympossio φέρνει κοντά Έλληνες επιχειρηματίες που με κίνητρο μόνο την αγάπη για την Ελλάδα, συμπορεύονται και συμπράττουν, παρέχοντας πόρους και τεχνογνωσία, για να δώσουν μια αυθεντική γεύση ελληνικής κουζίνας στο ξένο κοινό.
Σε βάθος χρόνου η κινητικότητα του Sympossio έχει λειτουργήσει θετικά τόσο στη γαστρονομική εκπροσώπηση της Ελλάδας σε διεθνείς διοργανώσεις και events όπως: Τουριστικές Εκθέσεις (WTM, ITB, MITT), Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών (Sial, Anuga) όσο και στην προώθηση της ελληνικής ταυτότητας και την ενδυνάμωση του προφίλ της χώρας μας στο εξωτερικό.
Το βραβείο παρέλαβε η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου Aldemar Resorts και ενεργό μέλος του Sympossio Greek Gourmet Touring, Μάντυ Καλλιοντζή, η οποία ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο την μοναδική ομάδα του Sympossio όσο και τους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων.