Ο ΣΕΕΜΕ σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας διοργανώνουν στα πλαίσια της έκθεσης ΧΕΝΙΑ 2019 συζήτηση με θέμα:
“Κουζίνα εστιατορίου: Σχεδιάστε τη σωστά! Ο σωστός σχεδιασμός της επαγγελματικής κουζίνας θα εμπνεύσει το σεφ και το προσωπικό και θα απογειώσει την εμπειρία του πελάτη”
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα ακριβώς από το HOTEL MEGATRENDS (HALL 1) την Κυριακή 24/11/2019, στις 14:30.
Οι ομιλητές θα είναι:
- ο κος Αναστάσιος Πρωτοψάλτης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
- ο κος Νίκος Σκρέμπος, ιδιοκτήτης εστιατορίου HYTRA
- ο κος Ευστράτιος Βάγιας, μέλος του ΔΣ του ΣΕΕΜΕ
Συντονίστρια της συζήτησης η κα Λίλα Καραποστόλη, συνιδιοκτήτρια στα “Μαθήματα Μαγειρικής- Culinary Center & Cookery Club”