Workshop στα πλαίσια της ΧΕΝΙΑ διοργανώνει ο Σ.Ε.Ε.Μ.Ε. με τίτλο Μυστικά: Κερδών-Εργονομίας- Εξοπλισμού σε συνεργασία με την εταιρία Restaurant Rpofits.
Ομιλητής στο workshop που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα C 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo στις 25 Νοεμβρίου 2018 στις 11:00 κατά την διάρκεια της έκθεσης XENIA 2018 θα είναι ο Παναγής Γρηγοράτος της Restaurant Profits.
Τα μυστικά που θα παρουσιαστούν , αφορούν κάθε ξενοδόχο, ιδιοκτήτη, chef τουριστικού καταλύματος που θέλει να κατασκευάσει ή να ανακαινίσει μια επαγγελματική κουζίνα με βασική αρχή το κέρδος και την εργονομία.
Στόχοι Workshop
- Να προτρέψει σε περαιτέρω αύξηση επιπέδου του επαγγελματισμού στην εστίαση
- Να καταδείξει τί παράγει κέρδος στις επιχειρήσεις εστίασης και πώς διασφαλίζεται
- Να τεκμηριώσει απτά τη συμβολή στα κέρδη της καλής εργονομίας και του σωστού εξοπλισμού
- Να εξηγηθούν πρακτικές και δράσεις στο σχεδιασμό της κουζίνας και την αγορά εξοπλισμού.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι:
- Σε τι συνίσταται ο επαγγελματισμός στην εστίαση
- Ποια η σύνθεση ενός concept εστίασης και πως η σωστή σχεδίαση του παράγει κέρδη
- Τι περιλαμβάνει ένα Επιχειρησιακό Πλάνο (Business Plan)
- Παρουσίαση του P&L (Χρήση Έτους ), του σημαντικότερου εργαλείου παρακολούθησης και διοίκησης της επιχείρησης
- Παράμετροι παραγωγής προϊόντων εστίασης
- Η συμβολή της εργονομίας και του εξοπλισμού στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση κερδών.
- Τα 5 βήματα για τον σχεδιασμό μιας εργονομικής κουζίνας και πως αξιολογούμε μία μελέτη – κάτοψη κουζίνας .
- Πως προσδιορίζω τις ανάγκες εξοπλισμού ενός εστιατορίου και πως επιλέγω και αγοράζω μηχανήματα και κατασκευές εστίασης