Σε μαθήματα μεξικάνικης κουζίνας μας προσκαλεί η Wine Plus την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο The Met Hotel και συγκεκριμένα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Avenue 48.
Στην συνάντηση οι παρευρισκόμενοι θα εξασκήσουν τεχνικές μαγειρικής και θα εξερευνήσουν νέες γεύσεις τις οποίες στη συνέχεια θα απολαύουν με την συνοδεία ταιριαστών κρασιών που έχει επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Θα μάθουν τα μυστικά της πιο διάσημης σάλτσας των Μεξικανών του δροσιστικού και θρεπτικού guacamole αλλά και της κλασσικής Μεξικάνικης παραδοσιακής enchilada.
Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν tacos με κιμά, μαύρα φασόλια, καλαμπόκι και ντιπ γιαουρτιού με lime που συνδυάζει την απαλότητα με τη μυρωδάτη κάψα με την βραδιά να κλείνει με ένα σοκολατένιο επιδόρπιο: mousse σοκολάτας με τσιλι, κάρδαμο, τεκίλα και θαλασσινό αλάτι!