Βραβείο ανώτερης ποιότητας απέσπασε η Νηρεύς

Η Νηρεύς απέσπασε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) για την τσιπούρα και το λαβράκι στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες.

Το «iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα «τυφλά» σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, τίμησε την Ελλάδα παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Αθήνα και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του iTQi. Η τελετή απονομής των Βραβείων στους Έλληνες παραγωγούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Divani Palace Acropolis.Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, τίμησε την Ελλάδα παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Αθήνα και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του iTQi. Η τελετή απονομής των Βραβείων στους Έλληνες παραγωγούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Divani Palace Acropolis.Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, τίμησε την Ελλάδα παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Αθήνα και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του iTQi. Η τελετή απονομής των Βραβείων στους Έλληνες παραγωγούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Divani Palace Acropolis.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας