Τρεις υποτροφίες στο Τμήμα Γαστρονομικών Τεχνών του KES College παραχωρεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου.
Οι υποτροφίες αφορούν τον Κλάδο Μαγειρικής και τον Κλάδο Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας (Αγγλόφωνα και Ελληνόφωνα Προγράμματα) και καλύπτουν το 25% των διδάκτρων για όλα τα χρόνια σπουδών με σκοπό την ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με ξενοδοχειακά και τουριστικά επαγγέλματα.Οι υποτροφίες αφορούν τον Κλάδο Μαγειρικής και τον Κλάδο Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας (Αγγλόφωνα και Ελληνόφωνα Προγράμματα) και καλύπτουν το 25% των διδάκτρων για όλα τα χρόνια σπουδών με σκοπό την ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν μεΟι υποτροφίες αφορούν τον Κλάδο Μαγειρικής και τον Κλάδο Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας (Αγγλόφωνα και Ελληνόφωνα Προγράμματα) και καλύπτουν το 25% των διδάκτρων για όλα τα χρόνια σπουδών με σκοπό την ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φοιτητές που λαμβάνουν επί σειρά ετών τις υποτροφίες του ΣΤΕΚ και ολοκληρώνουν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους, έχουν προτεραιότητα για εργοδότηση σε ξενοδοχεία ή άλλες επιχειρήσεις που είναι μέλη του Συνδέσμου.