Εταιρείες και προϊόντα της ελληνικής αγοράς

H Alfa προτείνει:

Λεπτή ζύμη ιταλικού τύπου, αλειμμένη με σάλτσα ντομάτας και προψημένη σε ξυλόφουρνο! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και 6 λεπτά ψησίματος. Η βάση πίτσας έχει όψη παραδοσιακού, χωριάτικου, χειροποίητου ζυμαριού.

Στοφαρισμένο κρουασάν τσουρεκιού, με ζύμη και γεύση τσουρεκιού σε σχήμα κρουασάν. Το ατομικό μέγεθος είναι μεγάλο και χορταστικό, έχει γεμάτη γεύση και αποτελεί πρόταση για πρωινό ή σνακ. Υπάρχει δυνατότητα για γέμιση κατά παραγγελία.

Alfa
www.alfapastry.com

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ

Κουλούρια Θεσσαλονίκης
Διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη για να ικανοποιήσουν όλες τις τάσεις διατροφής. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ στην Ελλάδα και κατατάσσεται πλέον στα παραδοσιακά προϊόντα. Στρογγυλά, μπαστούνια, μίνι ή μεσαίου μεγέθους, με ζύμη απλή ή ολικής άλεσης, απλά ή με γέμιση – δελεαστικά και για τους vegan καταναλωτές.

Πιτάκια
Νόστιμα, έτοιμα, εύκολα και γρήγορα, σε ποικιλία επιλογών: τα Μίνι Τριφτά με τραγανή ζύμη, τα Μίνι Πιτάκια με ζύμη σφολιάτας, πιτάκια σε στρογγυλό σχήμα με πλούσια γέμιση και ζύμη με γάλα και αυγό, και τέλος τα Σουσαμάκια, που συνδυάζουν την αφράτη ζύμη με το σουσάμι.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ
www.elzymi.gr

Bake Hellas

Ποικιλία από κουβέρ
Μεγάλη ποικιλία από κουβέρ διαθέτει η εταιρεία Bake Hellas. Εκτός από τα ψωμάκια με διαφορετικούς σπόρους (παπαρουνόσπορο, σουσάμι, σίκαλη) μπορείτε να βρείτε αρτοσκευάσματα σε ατομικές μερίδες –μικρά ατομικά ψωμάκια– διαφορετικών κατηγοριών και με προσθήκη υλικών, όπως ελιά και ντομάτα. Στον ίδιο κατάλογο συναντώνται, ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων ειδικά για τα ξενοδοχεία, και μπριός βουτύρου, απλά κουβέρ και κουβέρ σίκαλης.

Bake Hellas
www.bakehellas.gr

Délifrance

Χειροποίητα ψωμάκια
Τρία «ρουστίκ» ψωμάκια mix héritage 30 γραμ., με τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα. Κάθε τύπος ψωμιού περιέχει διαφορετικά συστατικά που το καθιστούν ξεχωριστό: νιφάδες πατάτας, ελαφρά γλυκιά βύνη κριθαριού, αλεύρι ζέας, σπόροι παπαρούνας και σουσαμιού.

Μίνι κρουασάν βουτύρου, σοκολάτας και σταφίδας «Héritage»
Αφράτη και γλυκιά ψίχα με γεύση βουτύρου και τραγανό φύλλο. Η ζύμη παρασκευάζεται με αργό ζύμωμα και λεπτές κινήσεις, εμπνευσμένες από τη γαλλική τεχνογνωσία αρτοποιίας.

Délifrance
www.delifrance.com/gr

Πρωινό με μέτρα Covid

Αυστηρά πρωτόκολλα εφαρμόζονται στο πλαίσιο της πανδημίας στους χώρους εστίασης και φιλοξενίας που προβλέπουν πιστή εφαρμογή μέτρων, όπως:

• Τον κλιματισμό και αερισμό χώρων.
• Τα προβλεπόμενα στην εγκύκλιο με αρ. Δ1(δ)/ΓΠ οικ.26635/23.04.2020 του Υπουργείου Υγείας «Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων» (ΑΔΑ: 6ΒΟ5465ΦΥΟ-ΨΓΣ) όπως ισχύει, με έμφαση –στη μη ανακυκλοφορία του αέρα και– τον καλό φυσικό αερισμό στα δωμάτια και στους υπόλοιπους χώρους (διακοπή του συστήματος μη λειτουργίας κλιματισμού όταν είναι ανοιχτές οι πόρτες).
• Την παροχή απολυμαντικού μέσου χεριών στην είσοδο του μπουφέ και τον έλεγχο από το προσωπικό ότι χρησιμοποιείται από τους πελάτες.
• Την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων κατά το σερβίρισμα των πελατών στον μπουφέ.
• Την υποχρεωτική τοποθέτηση διαχωριστικού προστατευτικού (sneeze guards)
• Το σερβίρισμα στον μπουφέ να πραγματοποιείται μόνο από το προσωπικό εστίασης, το οποίο θα φέρει τα ενδεδειγμένα ΜΑΠ και θα τηρεί τα βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19. Σκοπός των μέτρων είναι να μην υπάρχει επαφή του πελάτη με τα φαγητά και τα σκεύη στον μπουφέ.
• Συνιστάται η παράθεση των προϊόντων σε ατομικά σκεύη στον μπουφέ, όπου δεν είναι δυνατό το σερβίρισμα από το προσωπικό.
• Τη χρήση κοινόχρηστων σκευών/αντικειμένων dispenser, αυτόματων μηχανών σερβιρίσματος (καφέ, χυμό κ.λπ.), που θα γίνεται μόνο από το προσωπικό εστίασης, το οποίο θα φέρει τα ενδεδειγμένα ΜΑΠ και θα τηρεί τα βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας