To πεντάστερο ΜonAsty, Autograph Collection στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας με ένα ‘Special Edition Sunday Brunch’ και guest pastry chef τον βραβευμένο Αντώνη Σελέκο. Αυτό θα συμβεί την προσεχή Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον χώρο του Samite Gastro Bar.
Ο διακεκριμένος Pastry Chef Αντώνης Σελέκος με χρόνια εμπειρίας σε Michelin εστιατόρια έρχεται στο ΜonAsty, Autograph Collection για να δημιουργήσει ένα μοναδικό brunch μενού, παρουσιάζοντας τα πολύ αγαπημένα conceptual desserts του και πρωταγωνιστή τα διάσημα Sourdough Panettone , σε τρεις διαφορετικές γεύσεις. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πεντανόστιμα panettone του Αντώνη Σελέκου και της ομάδας του και να ζήσουν ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι. Τα γλυκίσματα θα συνοδεύονται από μια λίστα cocktail και αφρώδη οίνων, ειδικά διαμορφωμένη για το special edition μενού της ημέρας, ενώ δεν θα λείπουν και οι αγαπημένες αλμυρές επιλογές του Samite Gastro Bar.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το signature ‘MonAsty Anniversary Panettone’ με coffee caramel και bitter chocolate που δημιούργησε αποκλειστικά για το Monasty Autograph Collection. Τα panettone θα διατίθενται προς πώληση, το απόλυτα εορταστικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.