ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Elvida Foods

Με ιστορία 20 χρόνων, η Elvida Foods, υπό την επωνυμία Ελληνικός Γύρος Α.Ε., είναι η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή γύρου σε εθνικό επίπεδο. Η Elvida Foods παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα με διεθνείς πιστοποιήσεις υψηλών απαιτήσεων, διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία της εστίασης αλλά και των καταναλωτών στο σύνολό τους. Άλλωστε αυτοί έχουν γίνει περισσότερο απαιτητικοί και επιλεκτικοί και η εταιρεία επιθυμεί διαρκώς να καλύπτει τις ανάγκες τους με νέα προϊόντα και να προσφέρει διαρκώς νέες λύσεις. Οι κατηγορίες των προϊόντων εκτός από τον κύριο κορμό Γύροι και Σουβλάκια (υπό το brand Hellenic Gyros), περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά ψημένων κρεατοσκευασμάτων υπό από το brand Nostimost (γύροι, burger, φιλέτα κοτόπουλου κ.λπ.).

www.elvidafoods.gr

Νιτσιάκος

Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η εταιρεία Νιτσιάκος. Μόνιμη δέσμευση και βασικό μέλημα της εταιρείας, από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα, είναι ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, η υπευθυνότητα και η εκτίμηση προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους της εταιρείας. Εδώ και μισό αιώνα, η Νιτσιάκος φροντίζει να παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, με τον αδιάκοπο εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, όπως επιτάσσουν οι ανάγκες της σωστής διατροφής. Με εμβληματικό και κυρίαρχο προϊόν το κοτόπουλο, που είναι πιστοποιημένο από τον AGROCERT για 100% φυτική διατροφή με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, η εταιρεία ακολουθεί τις διατροφικές εξελίξεις. Αξιοποιώντας τα καλύτερα κομμάτια κρέατος, δημιουργεί παναρισμένα και προψημένα, όπως chicken nuggets, κοτομπουκιές, φιλετίνια, σνίτσελ, cordon bleu, με αναλλοίωτη τη γεύση τους και τα χαρακτηριστικά τους, προσθέτοντας αξία σε κάθε γεύμα.

www.nitsiakos.gr

Πίνδος

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», ο πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα με 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά και με κινητήρια δύναμη περισσότερους από 500 πτηνοτρόφους, διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ακολουθώντας υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Μέσω της Νέας Βιομηχανικής Μονάδας Επεξεργασίας Κοτόπουλου, ενισχύεται ο στόχος της εταιρείας για διάθεση νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά και την επέκταση σε αγορές του εξωτερικού. Σήμερα, η ΠΙΝΔΟΣ, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%, συντηρεί πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας ενισχύοντας την εθνική οικονομία. Στην ΠΙΝΔΟΣ η τεχνογνωσία αιχμής συνδυάζεται με την ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Έτοιμα ψημένα
Η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας για τη νέα σειρά Έτοιμα Ψημένα, με προϊόντα κοτόπουλου με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά. Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα, προέρχονται από 100% υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ.

Ελεύθερης βοσκής
Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ ελεύθερης βοσκής τρέφονται με 100% φυτικές τροφές, πιστοποιημένες από τον ΑGROCERT, με το 65% της τροφής τους να είναι καλαμπόκι. Μεγαλώνουν και εκτρέφονται σε υψόμετρο πάνω από 700 μ. στο νομό Ιωαννίνων, με τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής, με αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής.

www.pindos-apsi.gr

Ginis GREEK Meat

Το εργαστήριο Κρεάτων Ginis Greek Meat, με πολλά χρόνια παράδοσης στο χώρο του κρέατος, αποτελεί σταθερή αξία ποιότητας και σιγουριάς. Το εργαστήριο βρισκεται στον Πειραιά και διανέμει καθημερινά σε όλη την Αττική. Τηρώντας αυστηρά τους υγιειονομικούς κανόνες και σε συνδυασμό με τις μυστικές συνταγές νοστιμιάς, δημιουργεί το ιδανικό αποτέλεσμα, που θα ήθελε κάθε επιχειρηματίας ώστε να έχει ικανοποιημένους πελάτες. Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κρέατος, το οποίο διανέμει μέσα από το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το εργαστήριο προσφέρει εκλεκτά προϊόντα πουλερικών εξαιρετικής προέλευσης. Διαθέτει κιμά κοτόπουλο, μπούτι κοτόπουλο, κοπανάκι κοτόπουλο, κοτόπουλο ολόκληρο, ρολό κοτόπουλο γεμιστό, μπιφτέκι κοτόπουλο, κοτομπέικον, φιλέτο στήθος, κοντοσούβλι με πιπεριές, φτερούγες κοτόπουλου.

Μπιφτέκι κοτόπουλο
Φρέσκα μυρωδικά και αρωματικά μπαχαρικά αναμειγνύονται με διαλεγμένο κιμά από κοτόπουλο στήθος. Ένα ελαφρύ γεύμα που ξεχωρίζει με τη μοναδική γεύση του! Το βάρος ανά μονάδα κυμαίνεται μεταξύ 60 και 130 γραμμαρίων.

www.ginisgreekmeat.com

Belle Meat

Η Belle Meat ξεκίνησε τη λειτουργία της το Φεβρουάριο του 2009 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ως κύριο αντικείμενό της έχει την επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος. Κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, η Belle Meat σχεδιάζει και εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους παρασκευής και συσκευασίας. Το σύστημα ασφάλειας των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει την εφαρμογή όλων των απαιτήσεων της ιχνηλασιμότητας και κάθε προϊόν έχει τη δική του ταυτότητα και κωδικό, στοιχεία που εγγυώνται ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Χειροποίητα σουβλάκια χοιρινά
Για την Belle Meat το σουβλάκι αποτελεί τον καθημερινό παραδοσιακό ελληνικό μεζέ. Διαλεχτά κομμάτια χοιρινού κρέατος μαριναρισμένα σε μείγμα μπαχαρικών και μυρωδικών χαρίζουν ξεχωριστή γεύση στο πιο νόστιμο και ζουμερό χοιρινό σουβλάκι.

Burgers
Ζουμερά μπιφτέκια σε διάφορες μοναδικές γεύσεις που θα λατρέψουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί. Όλα μαριναρισμένα με μεράκι και με επιλεγμένα μπαχαρικά από την Ελλάδα και τον κόσμο.

www.bellemeat.gr

Παπαδόπουλος Meat Company

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή και κάθετα ολοκληρωμένη παραγωγική και εμπορική επιχείρηση, εξειδικεύεται στο κρέας, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που συνδέονται με αυτό. Στο ιδιόκτητο Πάρκο Παραγωγής έκτασης 55.000 τμ., στο Λαμπρινό της Ξάνθης, λειτουργούν οι επιχειρησιακές μονάδες της εκτροφής, του σφαγείου, της επεξεργασίας κρέατος, της παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, της επεξεργασίας ζωικών παραπροϊόντων και υποπροϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και επεξεργασίας υποπροϊόντων rendering, ενώ το κρεοπωλείο συνεχίζει χωρίς διακοπή από το 1939 τη λειτουργία του στη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης.

Κοτόπουλο σουβλάκι
Φιλεταρισμένο ελληνικό κοτόπουλο, τεμαχισμένο και περασμένο σε ξυλάκι. Έτοιμο για μαγείρεμα στη σχάρα, στο φούρνο ή στο τηγάνι.

Σουτζουκάκια
Επιλεγμένο βοδινό κρέας, ζυμωμένο με μπαχαρικά, λαχανικά, φρυγανιά. Έτοιμο για μαγείρεμα στη σχάρα, στο φούρνο ή στο τηγάνι.

www.meatcompany.gr

Αγγελάκης Α.Ε.

Ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και ανάγκες των καταναλωτών, που αναζητούν μεσογειακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, η Αγγελάκης ανέπτυξε το πολυβραβευμένο κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι -που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές βασισμένες στο καλαμπόκι και στο ελαιόλαδο- καθώς και δύο gluten-free προτάσεις: το χειροποίητο μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι με βρώμη και το γεμιστό ρολό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης.

Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι
Το φιλέτο στήθος από κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι είναι πολύ χαμηλό σε λιπαρά αλλά ταυτόχρονα ζουμερό και νόστιμο, καθώς το Ελαιοπουλάκι τρέφεται με ελαιόλαδο και καλαμπόκι. Ξεχωρίζει για το χρυσαφένιο χρώμα του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε σελήνιο, που βοηθάει μεταξύ άλλων και στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας. Είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή, που προβλέπει αυξημένες πρωτεΐνες και χαμηλά λιπαρά, αλλά και για τα παιδιά.

Gluten-free προϊόντα από την Αγγελάκης
Μία από τις ολοκληρωμένες προτάσεις που είναι κατάλληλες για όσους αναζητούν εύκολες, γρήγορες και νόστιμες λύσεις, αλλά και για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη είναι το Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι με Βρώμη, που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά. Χειροποίητο και χωρίς συντηρητικά, αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, αφού συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες και τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου.

www.aggelakis.gr

Kasidis

Από το 1885, ανοίγει παραδοσιακό κρεοπωλείο στο Ζάρκο Τρικάλων, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση. Η ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε. εξελίχθηκε σήμερα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος, με έδρα τον Τύρναβο Λάρισας, που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα ως μόνιμο προσωπικό. Με εμπειρία, γνώση, μεράκι και άριστες πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγονται καθημερινά τα εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης. Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων κρέατος άριστης ποιότητας και γεύσης, καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γύρος Χοιρινός
Εκλεκτό φρέσκο χοιρινό κρέας μαριναρισμένο με μοναδική συνταγή. Άρτια παρασκευασμένος από τους τεχνίτες της εταιρείας, είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά από τον πρώτο γύρο δοκιμής.

Γύρος Πρόβειος
Εκλεκτό φρέσκο πρόβειο κρέας μαριναρισμένο με μοναδική συνταγή. Άρτια παρασκευασμένος από τους τεχνίτες της εταιρείας.

www.kasidissa.gr

Top Meat

Η Top Meat διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής ταχείας κατάψυξης και αποθηκευτικούς ψυκτικούς θαλάμους που στεγάζονται στον Ταύρο, με μεγάλη παραγωγική δυνατότητα και απασχόληση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού. Η εταιρεία ακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς και, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος με άρτιο εξοπλισμό, με αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων υγιεινής, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα δραστηριότητάς της (επεξεργασία – τυποποίηση κρέατος που προμηθεύεται με πολύ αυστηρά κριτήρια από ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά) και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της προσφέροντάς τους μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων κρέατος, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση, με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής.

Γύρος χοιρινός
Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται μια γκάμα ειδών: Γύρος Χοιρινός Deli και Delicio από πανσέτα, Γύρος Χοιρινός Κλασικός, που παρασκευάζεται από συνδυασμό κρέατος από πανσέτα και μπούτι, Γύρος Χοιρινός Top από πανσέτα και σπάλα.

Γύρος κοτόπουλο
Παρασκευάζεται από εκλεκτό κρέας από κοτόπουλα υψηλής ποιότητας, διατηρεί τη γεύση και την υγρασία του, διατίθεται σε δύο κωδικούς: Γύρος Κοτόπουλο Special και Γύρος Κοτόπουλο Red.

www.topmeat.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας