Στο εστιατόριο 48 Urban Garden διοργανώθηκε στις 6 Ιουνίου, το 3ο event υψηλής γαστρονομίας “Boutari & Chefs’ Stories”, μετά τις αντίστοιχες επιτυχημένες εκδηλώσεις στα οινοποιεία μας στη Σαντορίνη και την Κρήτη. Για τρίτη λοιπόν φορά αυτή τη χρονιά, προσκαλέσαμε διακεκριμένους, ταλαντούχους σεφ να εμπνευστούν από τα κρασιά μας, να τα συνδυάσουν με δημιουργικά πιάτα τους και από κοινού προσφέραμε στο κοινό ένα αποτέλεσμα γευστικής απόλαυσης, αναδεικνύοντας έτσι το υψηλό επίπεδο της ελληνικής γαστρονομίας και οινοποιίας.
Το κάλεσμα μας αποδέχτηκαν αλφαβητικά οι chefs: Γιάννης Αραπακόπουλος – Chef στο 48 Urban Garden, Δημήτρης Δημητριάδης – Head Chef στο Artisanal, Χάρης Νικολούζος – Chef Patron στο Jerár, Γιάννης Παρίκος – Executive Chef στο koocsecrets Costa Navarino και Σταμάτης Τσίλιας – Maitre Rotisseur, Chef Patron στο Mayan, εντυπωσιάζοντας με τις γευστικές τους προτάσεις που ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τα κρασιά που τις συνόδευσαν.