Το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας της Sial 2018 κέρδισε το ελληνικό προϊόν Namaste kefir (αναψυκτικό με κεφίρ), από το Δρυμό Θεσσαλονίκης με τον παραγωγό του Ιορδάνη Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι πίστεψε πολύ στο προϊόν του από την πρώτη στιγμή στέλνοντας το στην αρμόδια επιτροπή.
Πιο αναλυτικά, η Ελλάδα ισχυροποιεί την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ποτών τόσο με την παρουσία της όσο και με την ποικιλία των εκλεκτών προϊόντων που παρουσιάζει στην έκθεση.
Απόδειξη το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας που απέσπασε ο παραγωγός από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης ο οποίος ειδικεύεται στην παρασκευή προβιοτικών τροφίμων τα τελευταία 10 χρόνια για το Namaste kefir, το αναψυκτικό με κεφίρ στο πλαίσιο των βραβείων, που απονεμήθηκαν στην Sial 2018 και ανάμεσα από 800 προϊόντα, που είχαν προκριθεί στην τελική διαδικασία αξιολόγησης.
Αυτό που κάνει το Namaste κεφίρ και ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι πρόσθεσε το μύκητα – κεφίρ, σε φρέσκο χυμό τζίντζερ και λεμονιού ενώ δεν περιέχει λακτόζη, συντηρητικά, γλουτένη και λοιπά τεχνητά στοιχεία ενώ είναι ένα προϊόν, το οποίο, όπως αποδεικνύει, έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα.