Τέσσερα χρυσά βραβεία ανώτερης ποιότητας, από τα Food Experts’ Awards 2023, έρχονται να πιστοποιήσουν την ανωτερότητα και την αριστεία του Γρηγόρη στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.
Διαθέτοντας παρουσία 50 χρόνων στην αγορά και πάνω από 370 καταστήματα σε Ελλάδα και μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, ο Γρηγόρης υλοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας όλων των προϊόντων και υπηρεσιών του, για το οποίο απέσπασε τέσσερα Gold βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:
• Food Safety Culture Stand Out: για την άριστη κουλτούρα και νοοτροπία ασφάλειας τροφίμων που έχει επιτύχει, μέσω των οποίων προσφέρει στους πελάτες του υψηλά επίπεδα ποιότητας & υγιεινής.
• Food Product Integrity Stand Out: για την πιστή εφαρμογή του σχεδίου διασφάλισης της ακεραιότητας των προϊόντων του, μέσω των συστηματικών ελέγχων, αξιολόγησης και εκπαίδευσης.
• Excellent Food Related Training Scheme: για το καινοτόμο και δια βίου εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει, προκειμένου να προσφέρει ανώτερης ποιότητας προϊόντα και υποδειγματική φιλοξενία στους πελάτες του.
• Leading Private Label Food Protocol: για το άριστο & δυναμικό πρωτόκολλο που διαθέτει για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Γρηγόρης.
Τα Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum, και έχουν σαν στόχο να τιμήσουν εταιρίες και οργανισμούς για την επίτευξη στόχων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop & Oenos της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, και τα βραβεία παρέλαβαν η Διευθύντρια Compliance & Processes, Μαργαρίτα Λεβαντή, ο Quality Control Manager, Αριστείδης Λεκάτης και ο Training Manager, Ανδρέας Κορασίδης.