Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Goody’s Burger House στο πρώτο Burger Fest που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες απόλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ιδιαίτερες γεύσεις, μουσική, happenings και πολλές εκπλήξεις.
H εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά μια καινοτόμα κατηγορία burgers, που αντί για μπιφτέκι περιέχουν «pulled meat». Πρόκειται για μια συνταγή που έχει τις ρίζες της στις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α., όπου το κρέας – μοσχαρίσιο ή χοιρινό – αργομαγειρεύεται σε χαμηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 4 ώρες με διάφορα μυρωδικά και BBQ sauce.
Η Goody’s επίσης παρέλαβε το τιμητικό βραβείο «για την καθοριστική συμβολή της Goody’s στο χώρο της μπεργκεροφαγίας»! από τους διοργανωτές του BurgerFest με τον Group Brand Manager κ. Γιώργο Λαγό, να παραλαμβάνει το βραβείο και αν δηλώνει σχετικά: «Είναι συγκινητικό για εμάς να λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση στην πόλη από όπου ξεκίνησε το Goody’s πριν από 45 σχεδόν χρόνια. Νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί η μάρκα που έφερε στη Χώρα μας την τάση των burgers, εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη των καταναλωτών της και συνεχίζει να καινοτομεί εξελίσσοντας τα προϊόντα της και δημιουργώντας νέες τάσεις».