coffee events

Tο αναλυτικό πρόγραμμα του stage των Coffee Events για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου έχει ως εξής:

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 11:30 η νεότητα «Lavazza Brand Story: Μια ιστορία 120 ετών». Στη συνέχεια από τις 11:40 έως τις 12:10 ο Στέφανος Δωματιώτης  από την TAF θα μιλήσει για «Brewing Techiques», από τις 12:20 έως τις 12:50 ο Φρέντυ Πάστρας (Mayer – Area 51), θα μιλήσει στην ενότητα «Προσεγγίζοντας το κομμάτι του specialty στην αγορά του καφέ». Τέλος από τις 13:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Latte Art (Art Bar) / Sca Greece, Τελικός. Επίσης από τις 14:30 έως 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βrewer’s Cup / Sca Greece.

Το πρόγραμμα των Coffee Seminars για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Γιώργου Μακρόπουλου από την Nestlé με θέμα «Μονοποικιλιακοί vs Χαρμάνια: Τι ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή μου». Στις 12:00 ο Γιώργος  Μωραΐτης από την Maui Gourmet μέχρι τις 13:00 θα μιλήσει στο «Workshop: Cold brew, όλα για το δροσερό trend!».

O Δημήτρης Παινέσης από την ΕΛΛΑΦΡΙΚ, μιλάει από τις 13:00 έως τις 14:00 για «Τα βήματα στην επιλογή πράσινου καφέ», από τις 14:15 έως 15:45 θα πραγματοποιηθεί το

Panel: Coffee Shops & Social Media – Η συνταγής της επιτυχίας με τους Δημήτρης Σερίφης – Nelios, Ευτυχία Δανάκου – Γρηγόρης μικρογεύματα, Ντέμη Μαρτιάδη – Peace of Mind.

Από τις 16:00 έως τις 17:00 στην ενότητα «Η οργάνωση ενός barista- Νέες λύσεις για μέγιστη απόδοση» θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μπάφης Designer, Συνεργάτης ΣΕΕΜΕ και τέλος από τις 17:00 έως τις 18:00 τα seminars κλείνει ο Στέφανος Δωματιώτης από την TAF, στην ενότητα «Πως εξασφαλίζουμε δυνατό σώμα;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας