Ξεκίνησε τη διάθεση γάλακτος 7 ημερών από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σύναψε στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την γνωστή βορειοελλαδίτικη βιομηχανία αλλαντικών και κρέατος «Πασσιάς» με αποτέλεσμα δύο νέοι κωδικοί προϊόντων της βιομηχανίας θα φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας της Σχολής. Πρόκειται για βραστή και καπνιστή γαλοπούλα «Πασσιάς», προϊόν συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και η διάθεση των δύο νέων προϊόντων από τα super-market θα είναι άμεση. Τα στελέχη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής μάλιστα αναμένεται να συμμετέχουν στην επιλογή, επιμόρφωση και επίβλεψη των εκτροφέων γαλόπουλων, θεσπίζοντας συγκεκριμένες προδιαγραφές από την έναρξη της εκτροφής τους μέχρι την παράδοση του κρέατός τους στην «Πασσιάς».

Επίσης, πρόκειται να φροντίζουν για την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, καθώς και για την ταυτοποίηση των προϊόντων σε κάθε στάδιο της παραγωγής μέσω ειδικών εργαστηριακών ελέγχων.πίσης, πρόκειται να φροντίζουν για την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, καθώς και για την ταυτοποίηση των προϊόντων σε κάθε στάδιο της παραγωγής μέσω ειδικών εργαστηριακών ελέγχων

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σχετική συμφωνία υπογράφηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου από τον πρόεδρο της Σχολής Δρα Πάνο Κανέλλη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Πασσιάς», Γιώργο Πασσιά ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής η συνεργασία αναμένεται να διευρύνει τους ορίζοντες της έρευνας και να οδηγήσει στην εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων εξειδικευμένων στελεχών στον αγροδιατροφικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας