Πραγματοποιήθηκε το 2ο Sustainable Talk με θέμα την σπατάλη τροφίμων στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Το 2ο Sustainable Talk έλαβε χώρα στα πλαίσια σειράς συζητήσεων με συγκεκριμένη θεματολογία, που στόχο έχουν μέσω της ανάπτυξης εποικοδομητικών διαλόγων να ενσωματώσουν στην Ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.
Στόχος του 2ου Sustainable Talks ήταν να παρουσιασθεί το φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα, ο τρόπος λειτουργίας των οργανώσεων «Μπορούμε» και Τράπεζα Τροφίμων, καθώς και οι επιμέρους στόχοι και επιτυχίες τους μέχρι στιγμής.
Ο ευρύτερος σκοπός του διαλόγου ήταν να αναδείξει καθημερινές πρακτικές που μπορούν να υιοθετηθούν τόσο από τους αρμόδιους φορείς όσο και από καθέναν ξεχωριστά προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου της σπατάλης των τροφίμων.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε με την ευγενική χορηγία της Μύλοι Λούλη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κερατσίνι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Λούλης, Πρόεδρος της Μύλοι Λούλη και ο Πάκης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Τη συζήτηση συντόνισε η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων της Nestlé Ελλάς και μέλος της Επιτροπής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.