Η καλύτερη ποιότητα του Street Food είναι ο στόχος πλέον για τους επαγγελματίες που απασχολούνται στον συγκεκριμένο κλάδο της εστίασης.
Όπως αναφέρει ο κος. Σκουλάς ιδιοκτήτης του Food Mafia τόνισε ότι πρέπει να προτιμηθεί και να προβληθεί η ποιοτική πρώτη ύλη ενώ στόχος είναι η καλύτερη ποιότητα στο Street Food που αφήνει αποτύπωμα», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο γύρος που παρασκευάζει η Food Mafia έχει την έγκριση του Πανεπιστημίου της Αριζόνα.
«Βάση του Πανεπιστημίου της Αριζόνα ο γύρος που παρασκευάζουμε είναι πληρέστατη τροφή λόγω μαριναρισμένου κρέατος και λαχανικών κι όχι junk γεγονός που το καθιστά κατάλληλο και για εστιατόριο ξενοδοχείου. Για παράδειγμα δεν είναι σωστό μια τυρόπιτα με τυρί 100γρ. να έχει 2€ κι ο γύρος 2,20€. Να προβληθεί και να προτιμηθεί η ποιοτική α’ ύλη. Προσθέστε πχ μαρινάδα εσπεριδοειδών, πίτα στεγνή πχ τορτίγια που είναι ιδανικό για τουριστική περιοχή και χωρίς να συνδυάζεται μόνο με τζατζίκι κρεμμύδι κλπ».