street

Ακούγοντας τον παλμό της σύγχρονης εστιατορικής πραγματικότητας, το Gastronomy Forum επικεντρώθηκε την Κυριακή στην απίστευτη εξέλιξη του Street food διεθνώς.

Ειδικότερα όσον αφορά την εγχώρια αγορά, οι βασικές τάσεις που προβλήθηκαν εκτενώς ήταν η χρήση των ΠΟΠ προϊόντων από τον chef Ηλία Σκουλά,, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Food Mafia, η εποχικότητα στο μενού από τον Αθανασιάδη Χρήστο, συνιδιοκτήτη του Nice n Easy, αλλά και η αυξημένη ζήτηση για Βrunch από τους Καπετανάκη Κώστα, Σμπίλη Μαρία και Μιχαλάκη Ιάνθη από το Estrella.

Παράλληλα, ο σεφ Βαγγέλης Μπιλιμπάς από το Afrodite Restaurant της Σάμου μαγείρεψε με λουλούδια, ενώ η Ντόρα Κατσονοπούλου, Καθηγήτρια Αρχαιολογίας Dr του Cornell University και οι executive chefs Κεχρής Δημήτρης και Χάλαρης Λεωνίδας (pastry) μίλησαν για την Αρχαία Ελληνική διατροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας