Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας της έκθεσης Oenotelia 2019 που διεξάγεται παράλληλα με την Food Expo 2019.
Πιο αναλυτικά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Hall 1 με τους επισκέπτες την δεύτερη μέρα της Oenotelia να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν νέες και ενδιαφέρουσες ομιλίες από μια μεγάλη σειρά επιλογών.
Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12:00 ξεκινάει το πρώτο σεμινάριο της ημέρας με ομιλητή τον Οινοχόο Άρη Σκαλαβενίτη ο οποίος θα μιλήσει για τις «Βασικές αρχές γευσιγνωσίας και πρακτική εξάσκηση στον συνδυασμό κρασιού – φαγητού» και μετά το πέρας αυτού θα μιλήσεις για την δημιουργία της λίστας κρασιών.
Στις 15:00 ο Basil J. Janavaras, President/CEO JANAVARAS ENTERPRISES LLC θα μιλήσει για τα «Κριτήρια επιλογής κρασιών για εισαγωγή στις Η.Π.Α.» και στις 16:30 πάλι ο Άρης Σκλαβενίτης θα μιλήσει για τα μυστικά της τυφλής γευσιγνωσίας και στις 18:00 θα ολοκληρώσει την δεύτερη ημέρα σεμιναρίων με θέμα «Ρετσίνα: Παρελθόν, παρόν και μέλλον».