Για άλλη μια χρονιά η Nestlé Professional έλαβε μέρος στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση της HoReCa, όπου για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες η ομάδα της καλωσόρισε επαγγελματίες και καταναλωτές στα 2 της περίπτερα.

Στοχεύοντας στο να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο του ροφήματος, η Nestlé Professional παρουσίασε τις νέες τάσεις του καφέ, της σοκολάτας αλλά και του mixology, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υλικών. 

Στο χώρο του περιπτέρου βρισκόταν και το bar του Buondi Caffè.  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσα από παρουσιάσεις και σεμινάρια γευσιγνωσίας για τις νέες τάσεις παρασκευής καφέ φίλτρου (Βrewing) με βασικό πρωταγωνιστή τον Buondi Single Origin Honduras.

Την Κυριακή το περίπτερο του Buondi Caffè επισκέφθηκε ο γνωστός chef Άκης Πετρετζίκης, όπου μαζί με τον Coffee Expert της Nestlé Professional Γιώργο Μακρόπουλο συνδύασαν μοναδικές δημιουργίες brunch, με τα διαφορετικά γευστικά προφίλ των χαρμανιών του Buondi Caffè σε ένα απόλυτα πετυχημένο Coffee Pairing Session. 

Στο bar του Nescafé, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, premium μέλη της οικογένειας του brand: το Nescafé Azera Nitro & το Nescafé Azera Cold Brew. To Nescafé Azera Nitro αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους Arabica & Robusta, ιδανικό για το σύστημα Nitro, το οποίο  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο περίπτερο του Nescafé. Το Cold Brew αποτελεί τη νέα τάση στον κρύο καφέ. Μέσω της αργής απόσταξης του, ο Nescafé Azera Cold Brew, προσέφερε ένα ισορροπημένο και αρωματικό ρόφημα. 

Στις λύσεις για τους επαγγελματίες του τουρισμού, ξεχώρισαν τα συστήματα καφέ Nescafé Alegria, η  ιδανική επιλογή των ξενοδόχων που αναζητούν μια ποικιλία ποιοτικών ροφημάτων με ευκολία και ταχύτητα. Φέτος η γκάμα των μηχανών διευρύνθηκε με τη νέα μηχανή ATP. 

Ο Λουμίδης Παπαγάλος, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σπύρο Αλεξόπουλο, Coffee Expert της Nestlé Professional, παρουσίασε τις δύο κλασικές συνταγές με παραδοσιακά υλικά, τον Λουμίδη Παπαγάλο Πολίτικο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο και τον Λουμίδη Παπαγάλο Άρωμα Ρόδου με ροδόνερο, και φυσικά την κρύα εκδοχή του, τον Λουμίδη Παπαγάλο Cold Brew.

Η Nestlé Chocolate έστησε μια σοκολατερί με πολλές συνταγές ροφημάτων εμπνευσμένες από τη σοκολάτα για κάθε προτίμηση – σκούρα & λευκή, ζεστή & κρύα. Παρουσιάστηκαν συνδυασμοί, όπως σοκολάτα με φυστικοβούτυρο, smarties, μείγμα μαστίχας με αλκοόλ, παγωμένη μαύρη σοκολάτα και σκούρα & λευκή με καραμελωμένα καρύδια. Ο master της σοκολάτας και στενός συνεργάτης της Nestlé Professional, Στέλιος Παρλιάρος μοιράστηκε πρωτότυπες ιδέες για συνταγές ροφημάτων με βάση τα προϊόντα της Nestlé Chocolate. 

Η Nestlé Professional συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Barista SCA, με τον Coffee Expert Χρήστο Σωτήρο να καταλαμβάνει την 3η θέση Πανελλαδικά. Χορηγός του Πρωταθλήματος ήταν ο Λουμίδης Παπαγάλος, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μεγάλο χορηγό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ σε Μπρίκι.

Τέλος, στο περίπτερο της Nestlé Professional βρισκόταν το Perrier, όπου καλωσόρισε ως guest καλεσμένο τον Θοδωρή Πύριλλο, ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο του σύγχρονου bartending, παρουσιάζοντας τέσσερα ξεχωριστά cocktails, τα Pop Up Drinks. 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας