Οι Μύλοι Λούλη, με ιστορία και παράδοση 7 γενεών, εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων της, με δύο καινούρια προϊόντα. Το αλεύρι σίτου για γαλλική μπαγκέτα, Des Champs και το μείγμα Quinograin για ψωμί με σπόρους Quinoa, Chia και σουσάμι, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις καθώς και την έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Το αλεύρι σίτου για γαλλική μπαγκέτα, Des Champs αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και είναι ιδανικό για την παρασκευή παραδοσιακής γαλλικής μπαγκέτας. Επιπλέον, το μείγμα Quinograin για μαύρο ψωμί με σπόρους Quinoa, Chia και σουσάμι αποτελεί πηγή εδώδιμων ινών και πρωτεϊνών ενώ διαθέτει εξαιρετική γεύση και υφή. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή μπαγκέτας, ψωμιού για τοστ και χάμπουργκερ καθώς και κρουασάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας