Τα νέα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ παρουσίασε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Η ΠΙΝΔΟΣ» την Πέμπτη 10 Μαΐου σε ένα απολαυστικό wine pairing, σε γνωστό wine bar της Αθήνας.
Η οινολόγος Βάσω Κουτσοβούλου, δημιούργησε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς επεξηγώντας τους λόγους που ταιριάζουν οι γεύσεις μεταξύ τους αλλά και τους λόγους για τους οποίους τα αλλαντικά από ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία είναι και χωρίς γλουτένη, εκτός από απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα για όλα τα μέλη της οικογένειας, μπορούν να μας συντροφεύσουν ιδανικά και στην απόλαυση του αγαπημένου κρασιού.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «H ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά.