Η εταιρεία Μύλοι Αγίου Γεωργίου λανσάρει στην αγορά δύο νέα προϊόντα χωρίς γλουτένη προσθέτοντας στο portfolio της μείγμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.
Τα δύο νέα προϊόντα το μείγμα Αρτοποιίας «Baking Mix, χωρίς γλουτένη», ιδανικό για φύλλο πίτας, ζύμη πίτσας, ψωμί και πολλές ακόμη λαχταριστές λιχουδιές, καθώς και το μείγμα Ζαχαροπλαστικής «Pastry Mix χωρίς γλουτένη» για γλυκές δημιουργίες, όπως muffins, τάρτες, cookies και παντεσπάνι.
Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, διαθέτουν ήδη εδώ και χρόνια στην αγορά προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το οποίο αποτελείται από ένα εξαιρετικό μείγμα ρυζάλευρου, καλαμποκάλευρου και άμυλου πατάτας, καθώς και την αυτοδιογκούμενη φαρίνα, για γλυκές απολαύσεις με βελούδινη υφή και γευστικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία επιστρέφει με πλήρως ανανεωμένη εικόνα και φρέσκια εμφάνιση καθώς η σειρά αλεύρων χωρίς γλουτένη, διατηρώντας τα βασικά της χαρακτηριστικά, αποκτά νέο λογότυπο, μοντέρνες συσκευασίες δημιουργώντας γευστικά αρτοσκευάσματα.