Το premium brand παγωτών Mövenpick ήταν χορηγός των Χρυσών Σκούφων 2019, επιφυλάσσοντας για τους προσελημμένους μια έκπληξη.
Εκατοντάδες μπαλόνια εμφανίστηκαν στα τραπέζια των προσκεκλημένων, έχοντας δεμένες στην άκρη τους mignardises με παγωτό Mövenpick: custom-made δημιουργίες, εμπνευσμένες από τις μοναδικά κρεμώδεις γεύσεις Vanilla Dream και Swiss Chocolate, αλλά και το φρουτώδες Strawberry – Raspberry Sorbet, που τους ενθουσίασαν με την πλούσια γεύση και τη μοναδικά βελούδινη υφή τους.
Στην φετινή βράβευση, η Mövenpick απένειμε το βραβείο για τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής που συγκέντρωσαν βαθμολογία 15/20 και έναν Χρυσό Σκούφο. Κατά την τελετή απονομής, ο Μάριος Κούρτογλου, Regional Marketing Manager της Froneri Hellas Ice Cream δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να υποστηρίξουμε τον σημαντικότερο θεσμό των ελληνικών βραβείων υψηλής γαστρονομίας, μέσω του οποίου επιβραβεύονται τα καλύτερα εστιατόρια, αλλά επίσης αναδεικνύονται και νέοι ταλαντούχοι σεφ. Το παγωτό Mövenpick, βασισμένο στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την αγνή κρέμα από τις Ελβετικές Άλπεις, προσέφερε μια κορυφαίας ποιότητας εμπειρία, με μοναδικό γευστικό αντίκτυπο.»