Michelin

Με αστέρι Michelin βραβεύτηκε για 2η χρονιά ο συνεργάτης της φέτας «ΗΠΕΙΡΟΣ», ο chef Ανδρέας Μαυρομάτης από τους ειδικούς της γαστρονομίας, για το εστιατόριό του Mavrommatis στο Παρίσι.

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Mavrommatis, γνωστό από το 1993 για την εκλεκτή ελληνική και κυπριακή κουζίνα του, συμπεριλήφθηκε και φέτος στον κατάλογο Michelin, μαζί με 621 εστιατόρια από όλη τη Γαλλία. Είναι μάλιστα το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο στο εξωτερικό που έχει λάβει αστέρι Michelin.

Τα αδέλφια Μαυρομάτη, εκτός των εστιατορίων που διαθέτουν, ασχολούνται με την εμπορία επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων στη Γαλλία. Η «ΗΠΕΙΡΟΣ» συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την εταιρεία ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ για τη διανομή των προϊόντων «ΗΠΕΙΡΟΣ» στη γαλλική αγορά με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζουν συνεχή αύξηση.

Η κα. Μαρία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της «ΗΠΕΙΡΟΣ», σχολίασε σχετικά: «Είναι χαρά μας να βλέπουμε ότι τα προϊόντα μας, πέρα από τα διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης που κερδίζουν κάθε χρόνο, αποτελούν ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης και αναπόσπαστο συστατικό για έναν σεφ τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο κύριος Μαυρομάτης.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας