Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Πρεσβεία της Γαλλίας ο τελικός του διαγωνισμού «Mazi Chef» για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019» με νικήτρια την Λίζα Μάτσα από την Αθήνα.
Οι 4 φιναλίστ του «Mazi Chef» ετοίμασαν 600 εκλέρ ο καθένας στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού και νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα από την Αθήνα με το εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο, μαστίχα και μανταρίνι.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσενεκίδης από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ετοίμασε εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Κατάκης από την Κρήτη με την δημιουργία ρου εκλέρ με λευκή σοκολάτα, αυγοτάραχο και τζελ λεμονιού.
Τέλος την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Λάζαρος Πολίτης από την Πάτρα ο οποίος έφτιαξε εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνης.