Η ελληνική υψηλή γαστρονομία και τα κρασιά Mπουτάρη είναι τα συστατικά των πιο γευστικών συναντήσεων για αυτό το καλοκαίρι.

Δηλώνουμε πραγματικά περήφανοι όταν συνεργαζόμαστε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας. Με πολλή χαρά λοιπόν προγραμματίζουμε την επόμενη μεγάλη γαστρονομική συνάντηση την Παρασκευή 22/7 και το Σάββατο 23/7 στο εστιατόριο Varoulko Santorini, όπου ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρης Λαζάρου έχει διαμορφώσει ένα εκλεπτυσμένο wine pairing menu που αξίζει να απολαύσετε!

Η “Boutari” για τις Τέχνες

Πάντα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν στις τέχνες, τον πολιτισμό, τον άνθρωπο, υποστηρίξαμε για μια ακόμα φορά την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, προσφέροντας το Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale στα εγκαίνια της έκθεσης που φιλοξενεί αυτήν την περίοδο. Πρόκειται για την έκθεση “Fire in the Lake” της Ελένης Μυλωνά που θα διαρκέσει μέχρι τις 29/7 και αξίζει να επισκεφθείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας