Cicco
Η ROSTINS, η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ δίνοντας καινοτόμες λύσεις για διαφοροποίηση στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου, έφερε σε Ελλάδα και Κύπρο, ως επίσημος αντιπρόσωπος, το νέο καινοτόμο καβουρδιστήρι U-RΟΑST, με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του τρίτου κύματος καφέ, το microroasting.
Οι επαγγελματίες που επιλέγουν το καινοτόμο καβουρδιστήρι U-ROAST μεταμορφώνουν το κατάστημά τους σε απόλυτο προορισμό καφεγνωσίας, καθώς είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, έχει δέκα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος και διάφορες ποικιλίες U-Roast καφέ. Επίσης, λειτουργεί χωρίς ειδική άδεια και είναι εύκολο στην τοποθέτηση. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει τον κόκκο που επιθυμεί (blend ή estate coffees) μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, καθώς και ένα από τα δέκα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος ανάλογα με το τι γευστικά χαρακτηριστικά αναζητά. Το U-ROAST σάς δίνει αυτοματοποιημένα το αποτέλεσμα που θέλετε χωρίς χειριστικά λάθη εξασφαλίζοντας πάντα σταθερό αποτέλεσμα.
ROSTINS
www.u-roastcoffee.gr
Τα διαφορετικά μείγματα:
Τα 20 είδη του καφέ που μπορεί να σας ζητήσουν οι πελάτες!Αν αναρωτιέστε τι καφέ να προτιμήσετε για την επιχείρησή σας, το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να αποκλείσετε κανένα! Πρέπει να είστε σε θέση να προσφέρετε όλα στον πελάτη που θα σας επισκεφτεί. Τα είδη του καφέ είναι τα εξής: τουρκικός (ή ελληνικός), φραπέ, στιγμιαίος εσπρέσο, λούνγκο, εσπρέσο μακιάτο, εσπρέσο νορμάλε, εσπρέσο στρέτο, εσπρέσο φρέντο, καπουτσίνο, καπουτσίνο κάραμελ, καπουτσίνο λάτε, κοζίτο, κοζίτο κάραμελ, κοζίτο αμαρέτο, κοζίτο τσόκο, φίλτρου (ή γαλλικός), φροζίτο, φροζίτο εσπρέσο, φροζίτο σπέσιαλ, φροζίτο τσόκο. |
Γάλα να βάλω;
Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει να προσθέτουμε γάλα στον καφέ και κατά πόσο αυτό είναι ευεργετικό για τον οργανισμό, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι αλλοιώνει την τελική γεύση του ροφήματος. Ωστόσο, η προσθήκη γάλακτος στον καφέ είναι μια ιδιαίτερα προσφιλή συνήθεια για αρκετούς καταναλωτές, μια ευχάριστη προσθήκη που κάνει το καθημερινό ρόφημα ακόμα πιο γευστικό.
MEBΓΑΛ
Η ΜΕΒΓΑΛ, γνωρίζοντας την αγάπη των Ελλήνων για τον καφέ και τη σοκολάτα, δημιούργησε τη σειρά Specialistas, από αγελαδινό γάλα, που δίνει μια ξεχωριστή γεύση στα ροφήματα. Τα προϊόντα Specialistas σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες όλων των επαγγελμάτων που δημιουργούν και προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέ, σε συνεργασία με ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στον χώρο του καφέ, θεωρούνται ειδικοί και δοκιμάστηκαν από αυτούς πριν φτάσουν στους καταναλωτές. Σημειώνεται ότι το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης της ΜΕΒΓΑΛ εργάστηκε ακούραστα, προκειμένου να τελειοποιήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα με κύριο μέλημα να αναδεικνύουν τα αρώματα του καφέ, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι η απόλυτη ευκολία και ευχαρίστηση κάθε barista, για να προσφέρει τα αριστουργήματά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι, με τη σωστή χρήση, ο κάθε barista έχει ένα σπουδαίο αφρόγαλα στα χέρια του, βελούδινο και μεστό, έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η σειρά κυκλοφορεί σε πρακτικές συσκευασίες του 1 λίτρου, που διευκολύνουν την αποθήκευση στο ψυγείο.
ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 0%
To ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 0% έχει πιο γρήγορη διόγκωση, μεγαλύτερη διάρκεια και πιο κρεμώδη υφή από τα συνηθισμένα προϊόντα της κατηγορίας του. Έχει καλύτερη ομογενοποίηση σε σχέση με τον καφέ, γλυκύτητα και πλούσια γεύση, ελαστικότητα, γυαλάδα, μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αποδίδει καλύτερα στη δημιουργία αφρόγαλου σε κρύους καφέδες.
ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 3,5%
Το ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 3,5% δημιουργεί αφρόγαλα με πλούσια γεύση, έχει ελαστικότητα, δίνει γυαλιστερή κρέμα, αποδίδει καλύτερα στους ζεστούς καφέδες, αλλά συνιστάται για όλα τα ροφήματα, και δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ. Αντιθέτως, δίνει ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα.
ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 1,5%
Το ΜΕΒΓΑΛ Specialistas 1,5% αποδίδει εξίσου καλά στη δημιουργία ζεστών καφέδων όσο και στη δημιουργία freddo, δημιουργεί αφρόγαλα με πλούσια γεύση, έχει ελαστικότητα, δίνει γυαλιστερή κρέμα και δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ. Αντιθέτως, δίνει ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα.
ΜΕΒΓΑΛ
www.mevgal.gr
ΔΕΛΤΑ (VIVARTIA)
Η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει τη σειρά ειδικά σχεδιασμένων γαλάτων «ΔΕΛΤΑ Easy», που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στα τμήματα έρευνας & ανάπτυξης και του ποιοτικού ελέγχου της ΔΕΛΤΑ, καθώς και διακεκριμένων επαγγελματιών στον χώρο της εστίασης. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται σταθερά η υψηλή ποιότητα της σειράς ΔΕΛΤΑ Easy που διαθέτει δύο προϊόντα, το ΔΕΛΤΑ Easy ΥΘΕ 3% λιπαρά και το ΔΕΛΤΑ Easy ΥΘΕ 0,3% λιπαρά. Αναλυτικά, το ΔΕΛΤΑ Easy ΥΘΕ 3% λιπαρά διαθέτει πυκνή κρέμα με μεγάλη διάρκεια, δεν καλύπτει τη γεύση του καφέ, αντιθέτως δίνει ένα πολύ ισορροπημένο γευστικό αποτέλεσμα, συνιστάται περισσότερο για τους ζεστούς καφέδες, ενώ έχει μεγάλη απόδοση ώστε να εξοικονομείται προϊόν. Το δεύτερο προϊόν είναι το ΔΕΛΤΑ Easy ΥΘΕ 0,3% λιπαρά, το οποίο δίνει πυκνή, γυαλιστερή και σφικτή κρέμα που «κόβεται» με το κουτάλι, συνιστάται περισσότερο για κρύους καφέδες και έχει χαμηλά λιπαρά και θερμίδες. Επίσης, δεν καλύπτει, αλλά αναδεικνύει τη γεύση του καφέ, ενώ έχει και αυτό μεγάλη απόδοση, ώστε να εξοικονομείται προϊόν.
ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ
www.delta.gr
FrieslandCampina Hellas SA
Η FrieslandCampina Hellas SA λανσάρει τη σειρά NOYNOY Barista’s Gold, που αποτελείται από γάλα ψυγείου (πλήρες 1,5 lt και 0% λιπαρά 1,5 lt) και συμπυκνωμένο γάλα (1 kg & 400 gr.). Πρόκειται για προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση, με πλούσια, υπέροχη γεύση, η οποία αναδεικνύει το ρόφημα χωρίς να επισκιάζει το αρωματικό προφίλ του καφέ. Το ΝΟΥΝΟΥ Barista’s Gold είναι ένα συμπυκνωμένο εξειδικευμένο γάλα με πυκνή και κρεμώδη υφή, ιδανικό για χρήση σε στιγμιαίο καφέ φίλτρου, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο ζεστό ή κρύο ρόφημα. Το NOYNOY Barista’s Gold ψυγείου εγγυάται ένα τέλειο αφρόγαλα σε ροφήματα espresso (cappuccino ή freddo) ή σοκολάτας χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του, η οποία περιέχει τη βέλτιστη αναλογία πρωτεΐνης και λιπαρών, δίνοντας στα ροφήματα συμπαγή, βελούδινη υφή και υψηλή σταθερότητα
FrieslandCampina Hellas SA
www.nounou.gr/FrieslandCampinaHella