Η Diageo

H Diageo αναθέτει στον Ιρλανδό βραβευμένο chef Mark Moriarty τη καινοτομική θέση του «Global Gastronomer».

Πιο αναλυτικά τα Reserve Brands, η συλλογή των Luxury Brands της Diageo, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία ενός νέου ρόλου στον κλάδο, αυτόν του Global Gastronomer με την συγκεκριμένη θέση να αποτελεί καινοτομία στον κλάδο των ποτών, κι ο κάτοχός της να είναι εκείνος που θα πρεσβεύει την Diageo στο χώρο της γαστρονομίας, δημιουργώντας ακόμα πιο στενές και ουσιώδεις σχέσεις μεταξύ των περιστάσεων φαγητού και των Reserve Βrands.

H συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μία ακόμη δέσμευση της Diageo στην γαστρονομική σκηνή, που ξεκίνησε νωρίτερα φέτος με την ανακοίνωση της διεθνούς συνεργασίας της με τα Taste Festivals της IMG (International Management Group), που προσφέρουν ευφάνταστες γευστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο για τους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού – με τα ποτά της Diageo να είναι στο επίκεντρο.

Ο πήχης ανεβαίνει ωστόσο, και πρώτος Diageo Reserve Global Gastronomer επιλέγεται ο βραβευμένος Ιρλανδός chef και επιχειρηματίας, Mark Moriarty, που έκλεψε τις εντυπώσεις το 2015, όταν κατέκτησε τον τίτλο World Young Chef of the Year του San Pellegrino εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή με το κλασσικό, απλό, ωστόσο γεμάτο αυτοπεποίθηση μαγειρικό του στυλ.

Ποιός είναι ο Mark Moriarty

Ο Mark Moriarty είναι ένας βραβευμένος Iρλανδός σεφ, γευσιγνώστης, άνθρωπος των media, μέντορας και ιδρυτής μιας διεθνώς αναγνωρισμένης pop-up γαστρονομικής εμπειρίας που τον έχει οδηγήσει να μαγειρεύει σε μερικά από τα πιο δυναμικά hotspots του κόσμου, όπως το Μιλάνο, η Άλτα Μπαντία, η Μελβούρνη, το Τσάρλεστον, το Παρίσι, η Σιγκαπούρη, το Αμάλφι, η Μόσχα, το Λονδίνο, το Κέιπ Τάουν, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και τη πατρίδα του, το Δουβλίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας