Την Τετάρτη 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο τελικός του Heineken Star Serve στην Τεχνόπολη Αθηνών, που σκοπό είχε να αναδείξει τον καλύτερο bartender στον σωστό τρόπο σερβιρίσματος μιας παγωμένης Heineken Draught μπίρας.
Σε μια γιορτινή βραδιά αφιερωμένη στην μπίρα, οι 24 φιναλίστ και καλύτεροι Έλληνες bartenders διαγωνίστηκαν στον τελικό του Star Serve σε μια 1-1 αναμέτρηση, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες τους στην «τέχνη» του τέλειου σερβιρίσματος μπίρας μέσα από 5 απλά βήματα: το πλύσιμο του ποτηριού, το γέμισμα, το κόψιμο του αφρού, τον έλεγχο και το σερβίρισμα.
Με το μέσο όρο επίδοσης να είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς οι συμμετέχοντες είχαν ήδη θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά, το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην λεπτομέρεια από τους κριτές της διοργάνωσης, που ήταν ο Global Heineken Draught Master, Eric de Kock, ο Draught Master Γιώργος Πίμπας καθώς και ο περσινός νικητής του Heineken Star Serve Λευτέρης Ηλιάκης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένη μπίρα Heineken, ενώ στον φετινό τελικό του Heineken Star Serve έκανε την εμφάνιση της η νέα Heineken 0.0, η μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Νικήτρια του φετινού τελικού αναδείχτηκε η Χρυσάνθη Κουκουσιώτη, bartender στο Bookali bar στη Λάρισα, η οποία κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του Grand Prix της Formula 1 που θα πραγματοποιηθεί στη Monza της Ιταλίας με χορηγό την Heineken αλλά και την συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό Star Serve της Heineken όπου θα αναμετρηθεί με τους καλύτερους bartenders του κόσμου.