Fresh and raw meat. Sirloin medallions steaks in a row ready to cook. Background black blackboard

Τη δυναμική πορεία της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμη νέο μέλος, η ελληνική εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, εγκαινιάζοντας την είσοδο της πρώτης εταιρείας παραγωγής κόκκινου κρέατος, σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση για τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας, καθώς το νέο μέλος εντάσσεται σε έναν κλάδο που χαρακτηρίζεται από μεγάλες εισαγωγές και αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο.

H Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company πιστοποιήθηκε με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από την EUROCERT, το οποίο μπορεί πλέον να φέρει στα προϊόντα της ως πιστοποίηση προς τους καταναλωτές ότι η εταιρεία διατηρεί το τρίπτυχο ιδιοκτησία – βάση – δραστηριότητά της εντός συνόρων, συνεισφέροντας έτσι καθημερινά στην επανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Πιο σημαντικά, η Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ενώνει τις δυνάμεις της με ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις της αγοράς, μέλη ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην προσπάθεια να αναδείξουν την υψηλή προστιθέμενη αξία και σημασία της ελληνικής επιχειρηματικότητας για την ανοικοδόμηση της οικονομίας.

Έχοντας παρουσία στον κλάδο του κρέατος της Ελληνικής αγοράς από το 1925, η Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ξεκίνησε τη διαδρομή της από την Ξάνθη όπου και δημιουργήθηκε το πρώτο κρεοπωλείο της από τον ιδρυτή της επιχείρησης Απόστολο Παπαδόπουλο. Σήμερα, αποτελεί μια κάθετα ολοκληρωμένη εταιρεία με επιχειρησιακές μονάδες εκτροφής, σφαγείου, εργαστηρίου επεξεργασίας κρέατος, παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων και παραπροϊόντων, καθώς και υπηρεσιών και υποπροϊόντων rendering, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λαμπρινό της Ξάνθης, που συμπληρώνονται από το εταιρικό κρεοπωλείο στην Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας