gastronomy-forum

Με αθρόα προσέλευση επιχειρηματιών της Εστίασης και μαγείρων συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το πρόγραμμα του Gastronomy Forum, το οποίο άνοιξε με την παρουσίαση της Γαστρονομικής ταυτότητας της Νάξου.

Η παρουσίαση έγινε από τους κ.κ. Λιανό Δημήτρη, Πρόεδρο Τουριστικής επιτροπής Νάξου & Μικρών Κυκλάδων & τον κ. Παπαδόπουλο Δημήτρη από το Rendezvous catering.

gastronomy forumΣτην ίδια ενότητα (Γαστρονομική Ταυτότητα) στη διάρκεια του Σαββάτου αναδείχθηκαν οι περιοχές Φωκίδα, κυρίως μέσω του Ελληνικού Πρωινού, Ρόδος από τους executive chefs Διαμαντάκη Στάθη, Ευθυμιάδη Χρήστο και Σφυριαλλά Τσαμπίκο, Τήνος, με αναφορά στο φεστιβάλ Tinos Food Paths και Ήπειρος.

Veganismos, Ωμοφαγία και άλλα food trends
Συνεχίζοντας τη διερεύνηση των κυρίαρχων τάσεων στη Μαζική Εστίαση, το Gastronomy Forum εστίασε το ενδιαφέρον του το Σάββατο στις vegan διατροφικές προτάσεις και την ωμοφαγία, η οποία φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς διεθνώς. Tips και συμβουλές για τα συγκεκριμένα trends πρόσφεραν οι σεφ Άλκηστις Αλεξανδράτου και Ντέμμυ Γεωργίου από το Λάιμ Bistro. Τέλος, μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού και στο Masterclass του σεφ Σταύρου Ψωμόπουλου, με θέμα «High End Gastronomy».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας