Gastronomy Forum

Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Τήνος και Ήπειρος έχουν την τιμητική τους την δεύτερη μέρα του Gastronomy Forum, του special Event που διοργανώνεται στα πλαίσια της 14ης HoReCa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου

Η πρώτη ομιλία της ημέρας με τίτλο «Γαστρονομική ταυτότητα – Νάξος» με ομιλητές τους κυρίους Λιανό Δημήτρη ( Πρόεδρο Τουριστικής επιτροπής Νάξου & Μικρών Κυκλάδων & αντιδήμαρχος Νάξου) , Παπαδόπουλο Δημήτρη ( Rendez vous catering) βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Στην συνέχεια η κα. Καλλιόπη Πιπερή και ο κύριος Κασκούτας Αλέξανδρος (Οινοποιείο Μπουτάρη Σαντορίνη) θα μιλήσουν για τους γαστροτουριστικούς προορισμούς.

Από τις 13:00 έως 13:45 στην ενότητα «Γαστρονομική ταυτότητα – Το Ελληνικό πρωινό του Ξ.Ε.Ε» θα μιλήσουν οι κα. Σίσσυ Αγγελοπούλου – Υπεύθυνη προγράμματος και η κα. Χρυσούλα Παπαλέξη – Ξενοδοχείο Γανυμήδης, πρότυπο πρωινό Φωκίδας

14:00 – 14:45 συνεχίζεται η περιήγηση στους γαστρονομικούς τουρισμούς στην ενότητα «Γαστρονομική Ταυτότητα-Ρόδος» θα μιλήσουν οι κύριοι Διαμαντάκης Στάθης, Ευθυμιάδης Χρήστος, Σφυριαλλάς Τσαμπικός – Ex. Chefs.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία «Νέες τάσεις- Veganισμός & Ωμοφαγία» όπου θα μιλήσουν οι κυρίες Άλκιστης Αλεξανδράτου, Ντέμμυ Γεωργίου – Λάιμ Bistro.

Στην συνέχεια η Τήνος έχει την τιμητικής της με την ομιλία «Γαστρονομική ταυτότητα-Τήνος» που θα πραγματοποιηθεί 16:00-16:45 με ομιλητές τους κ.κ. Καλογεράτος Τάκης, Πλακιάς Βασίλης, Αμυραλής Γιώργος – Tinos Food Paths, Χάλαρης Λεωνίδας – ex. Chef.

Οι «Νέες τάσεις – High End Gastronomy Masterclass» θα αναλυθούν 17:00-17:45 από τον Chef Psomopoulo Stavro.

Τέλος η Ήπειρός μέσα από την ενότητα «Γαστρονομική ταυτότητα-Ήπειρος» που θα πραγματοποιηθεί 18:00 – 18:45 οι κ.κ.Τάσος Τόλης, Δότσιος Άδαμος – ex. Chefs , Στάθης Σιούτης – Γ.Γ. Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων θα μιλήσουν για την υπέροχη κουζίνα της Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας