Comfort επιλογές με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας και εμπνευσμένα cocktails θα προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία στο all-day Samite Gastro Bar, του Autograph Collection ξενοδοχείου MonAsty της Θεσσαλονίκης, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality. Το νέο concept menu και η ολοκαίνουρια λίστα με signature cocktails καταφθάνουν στο αγαπημένο all-day spot στην καρδιά της “Νύφης του Θερμαϊκού”.
Το μενού είναι σχεδιασμένο από τον Executive Chef Κωνσταντίνο Μποβιάτση και με πρωταγωνιστή καλής ποιότητας κοπές κρεάτων, υπόσχεται γεύσεις στις οποίες δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Comfort πιάτα βασισμένα στην αμερικανική κουζίνα και steaks από την Νέα Ζηλανδία, όπως Black Angus Cheeseburger, Ribeye, T-Bone Steak, είναι μερικά μόνο από τα κυρίως πιάτα.
Η κάρτα γλυκών, σχεδιασμένη ειδικά για το Samite Gastro Bar από τον Executive Pastry Chef Βαγγέλη Μενέκο, κλείνει γευστικά την εξαίρετη γαστρονομική εμπειρία.
Παράλληλα, οι θαμώνες του Samite Gastro Bar θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη νέα signature cocktail list που έχει δημιουργήσει η έμπειρη ομάδα του Apallou Group. Εμπνευσμένη από αρωματικά μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα που μεσουρανούσαν κατά τη Βυζαντινή εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας