ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Filema

Filema… το σνακ με αποκλειστική πατέντα, στη συσκευασία!
Η Filema διαθέτει προϊόντα καθημερινού σνακ, με επιλογή ανάμεσα σε μπάρες μελιού χωρίς γλουτένη με superfoods και κριτσίνια σε μοναδικές γεύσεις, ενώ αναπτύσσει νέους, καινοτόμους κωδικούς, σε bio μπάρες μελιού & vegan κριτσίνια, σε premium συσκευασία.
Η Filema επικεντρώθηκε στις απαιτήσεις και ανάγκες του καταναλωτή και, θέλοντας να του προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία φαγητού, εφηύρε και κατοχύρωσε, την πατέντα συσκευασίας με το υγρό μαντιλάκι σε κάθε προϊόν της.
Όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα, με 100% φυσικά συστατικά και χωρίς συντηρητικά και συνοδεύονται με τα πιστοποιητικά τροφίμων ISO & IFS.
Η έννοια «Φίλεμα» αντιπροσωπεύει πλήρως την γκάμα των προϊόντων, αφού δίνει αγάπη και φροντίδα, προσφέροντας σπιτικά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό.
Η Filema τα προσφέρει έμπρακτα, ανοίγοντας κάθε συσκευασία της. ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.filemagoods.com

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Γλυκά με χαμηλές θερμίδες. Οι παρακάτω ιδέες για γλυκά περιέχουν λιγότερα λιπαρά, γλυκαντικά, όπως τα Sucra Line, Slim Line, Slim Line Green ή Φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ, αντί για ζάχαρη, και μαρμελάδες Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ:
Ρυζόγαλο light: αντί για πλήρες γάλα δοκιμάζεις το light και αντί για ζάχαρη, Sucra Line.
Κρέπες με μαρμελάδα φράουλα ΖΩΓΡΑΦΟΣ, με 30% λιγότερες θερμίδες.
Ζελέ light με φρούτα: αντί για ζάχαρη, χρησιμοποιείς Slim Line.
Sorbet σοκολάτας: αντικαθιστάς το γάλα με νερό και τη ζάχαρη με Φρουκτόζη ή Slim Line.
Mousse λεμονιού: αντί για κρέμα γάλακτος, χρησιμοποιείς γιαούρτι και αντί για ζάχαρη, Slim Line Green με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.zografosdiet.gr

Stevia Hellas
 
Η La Mia Stevia καλλιεργείται στην Κεντρική Ελλάδα από τους παραγωγούς του Συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς. Οι παραγωγοί του Συνεταιρισμού χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες καλλιεργητικές πρακτικές, με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή.
Με αναλογία 1:3, αρκεί μια μικρή κουταλιά, για να σας δώσει όλη τη γλυκιά γεύση! Είναι 3 φορές πιο γλυκιά, συμφέρει! Ιδανική για διατροφή και δίαιτα χωρίς ζάχαρη. Δεν περιέχει θερμίδες, δεν μεταβάλλει το γλυκαιμικό δείκτη.
Πρόσφατα η εταιρεία βραβεύτηκε με το Superior Taste – iTQi 2018, βραβείο για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων της. Παράλληλα, τα Βιολογικά Φύλλα Στέβιας La Mia Stevia διακρίθηκαν με το διεθνούς φήμης βραβείο Great Taste Award 2019 για τη μοναδική τους γεύση. ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.stevianet.gr

Δωδώνη

Η Δωδώνη, από το 1967, έχει ταυτιστεί με το θεϊκό παγωτό, αλλά και τη μεγάλη ποικιλία στα γλυκά και τις τούρτες παγωτού και γλυκού.
Γλυκά παραδοσιακά (Σουφλέ σοκολάτας, Εκμέκ κανταΐ­φι, Καρυδόπιτα, Ραβανί κ.ά.), τούρτες παγωτού, τούρτες γλυκού (Σοκολατίνα, Cookies, Αμυγδάλου, Τιραμισού κ.ά.), όλα παρασκευασμένα με την ίδια φροντίδα και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα θεϊκά παγωτά Δωδώνη. Όλα τα γλυκά Δωδώνη θα τα βρείτε στο εκτενές δίκτυο καταστημάτων (www.dodoni.com.gr).
Παράλληλα, η μεγάλη εμπειρία της Δωδώνη στο παγωτό, τη ζαχαροπλαστική και τις αγνές πρώτες ύλες έδωσε τα απαραίτητα εφόδια για την παρασκευή χειροποίητης σοκολάτας υψηλής ποιότητας.
Η συλλογή αποτελείται από λαχταριστές Πραλίνες γεμιστές με υπέροχες γεύσεις, Βραχάκια με ξηρούς καρπούς (θα τα βρείτε όλα σε σακουλάκια, έτοιμες προτάσεις δώρου), Πλάκες (λευκής, υγείας και σοκολάτας γάλακτος), Γλειφιτζούρια, όλα παρασκευασμένα με φροντίδα και με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας. Τις σοκολάτες θα τις βρείτε στα καταστήματα Δωδώνη και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης. ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.dodoni.com.gr

To Filema tis Lelas

Από τα πλέον παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα θεωρείται και το γλυκό του κουταλιού το οποίο δημιουργήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια.
Η ιστορία του ξεκίνησε από την ανάγκη των ανθρώπων να αποθηκεύουν τα φρούτα που περίσσευαν, ώστε να τα καταναλώνουν σε περιόδους που η σοδειά δεν επαρκούσε. Αρχικά τα αποξήραιναν στον ήλιο κι αργότερα τα έβραζαν και τα συντηρούσαν μέσα σε σιρόπι. Η ζάχαρη είναι ένα φυσικό συντηρητικό και παράλληλα προσδίδει μια ευχάριστη γεύση στο φρούτο.
Ο όρος «γλυκό του κουταλιού» δημιουργήθηκε στην εποχή των προ-παππούδων μας, όταν οι νοικοκυρές, για να καλοδεχτούν τους καλεσμένους, κερνούσαν γλυκό είτε σε μικρά ατομικά πιατάκια, είτε σε ένα μπολ με πολλά κουταλάκια.
Κάθε εποχή έχει τα φρούτα της και στο «Φίλεμα της Λέλας» οι μυρωδιές ξεχειλίζουν καθημερινά από τις μικρές κατσαρόλες! Με όπλο τον σεβασμό και την αγάπη για τη δουλειά, με σύμμαχο την εμπειρία και την τεχνογνωσία, καθημερινά, φροντίζουν για την παρασκευή γλυκών και όχι μόνο!
Οι εποχές αλλάζουν και στο «Φίλεμα της Λέλας» ακολουθούν, δημιουργώντας παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού όχι μόνο με ζάχαρη, αλλά και χωρίς ζάχαρη, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και τις ανάγκες! ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.tofilematislelas.gr

Lazaris Distillery and Artisan Sweets

H κερκυραϊκή ποτοποιία Lazaris Distillery and Artisan Sweets έχει στην γκάμα της πολλά παραδοσιακά γλυκίσματα εμπνευσμένα από την τοπική παράδοση, ανάμεσα στα οποία είναι:
LAZARIS ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Το μικροσκοπικό κι έντονα αρωματικό Κουμκουάτ μέσα σε ένα ελαφρύ σιρόπι ζάχαρης! Ένα υπέροχο παραδοσιακό γλύκισµα από κερκυραϊκά φρούτα Κουµκουάτ, τον καρπό – σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας.
LAZARIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ)
Πλούσια, γεμάτη γεύση κι αληθινό άρωμα. Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, η μαρμελάδα κουμκουάτ συνοδεύει το πρωινό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες.
LAZARIS ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ
Το μαντολάτο είναι ένα παραδοσιακό χειροποίητο γλύκισµα που παράγεται µε καβουρδισμένα αμύγδαλα, λίγη ζάχαρη και ασπράδια αυγών χτυπημένα σε μαρέγκα. ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.lazarisproducts.com

ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ

Ο θεός της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα ήταν ο Ξένιος Ζευς. Η παρακαταθήκη που άφησε στον λαό μας κρατά χιλιετηρίδες. Η ελληνική φιλοξενία είναι γνωστό ότι είναι μοναδική στον πλανήτη μας. Ο Ξένιος Ζευς δεν κρατούσε στο χέρι ούτε σπαθί, ούτε κεραυνούς, ούτε τρίαινες. Κρατούσε ένα γλυκό κουταλιού που μ’ αυτό κερνούσε τους επισκέπτες του.
Ακολουθώντας την παράδοση του θεού της φιλοξενίας, η Χαλβατζής Μακεδονική παρασκευάζει και διαθέτει από το 1972 τα γλυκά κουταλιού Μακεδονική, φτιαγμένα με παραδοσιακό, πατροπαράδοτο τρόπο, αλλά με σύγχρονα μέσα, με φρούτα από τη φημισμένη γη της Μακεδονίας. Τα επιλέγουν με προσοχή και τα επεξεργάζονται με μαεστρία, για να βγάλουν τη μοναδική γεύση τους. Αυτή που τα κάνει περιζήτητα σε τουρίστες, πελάτες ξενοδοχείων κι Έλληνες μερακλήδες. Γιατί η απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία έχει γεύση γλυκιά, παραδοσιακή κι ελληνική. Στη Χαλβατζής Μακεδονική την ακολουθούν πιστά! ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

www.makedoniki.gr

Αγνό Κατερίνης – Δ. Χατζηγιαννίδης

Για περισσότερο από 35 χρόνια η εταιρεία «Αγνό Κατερίνης – Δ. Χατζηγιαννίδης» συνοδεύει το καθημερινό καφεδάκι με το τσουρέκι, τα κουλουράκια και τα πτι-φουρ της. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζει μοναδικές παραδοσιακές συνταγές, με αγνά υλικά και σύγχρονα μέσα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της.
Η επιτυχημένη πορεία της Αγνό Κατερίνης στο τσουρέκι και τα βουτήματα έγινε έμπνευση για την επέκταση των συνταγών της. Έτσι, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, προστέθηκαν κι οι πρώτες ποικιλίες πτι-φουρ, πέραν των βασικών βουτημάτων και τσουρεκιού, κι επέκτειναν τον κατάλογο της Αγνό με περισσότερο από 30 ποικιλίες πτι-φουρ και 40 ποικιλίες κουλουριών, με γνώμονα τις ακόλουθες αξίες: αγνά υλικά, ποιότητα, δεξιοτεχνία, παράδοση στη γεύση, εκσυγχρονισμό στην παραγωγή.
Από το 2011, η εταιρεία παρουσιάζει τη δουλειά της σε διεθνείς εκθέσεις αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής (Αrtoza, Food Expo κ.ά.) όπου δημιουργεί γόνιμες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.agnokat.gr

Βοσκοπούλα

Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά Κεφαλλονιάς. Η εταιρεία Βοσκοπούλα δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής παραδοσιακών γλυκών από το 1910, εμμένοντας στην παράδοση, διατηρώντας τις ίδιες συνταγές και τον ίδιο χειροποίητο τρόπο παραγωγής των γλυκών της. Θεματοφύλακας της ιστορίας του νησιού, η Βοσκοπούλα παράγει τα γλυκά της, διατηρώντας αναλλοίωτες τις συνταγές στον χρόνο, φροντίζοντας παράλληλα για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης και την υιοθέτηση όλων των σύγχρονων κανόνων παραγωγής, εφαρμόζοντας HACCP ISO σε όλη τη γραμμή παραγωγής.
Συγχρόνως, με πυξίδα τις ανάγκες της αγοράς και το μέλλον της επιχείρησης, προχώρησε στον επανασχεδιασμό των συσκευασιών των προϊόντων και επαναλάνσαρε την παράδοση και την ποιότητα, μέσα από καινοτόμες συσκευασίες με αναφορές στην ιστορία του τόπου και της επιχείρησης.
Τα συσκευασμένα προϊόντα που διατίθενται είναι:
1. Μάντολες κόκκινες
2. Μάντολες με μέλι
3. Παστέλι
4. Παστοκύδωνο
5. Μαντολάτο μαλακό (νουγκά)
6. Αμυγδαλωτό
7. Συκομαΐδα
8. Πακέτο με όλα τα παραδοσιακά
«Sweet Memories»

Το αμυγδαλωτό και το μαντολάτο το 2018 απέσπασαν ένα αστέρι στο διαγωνισμό Great Taste Awards, ένα παγκόσμιο γευσιγνωστικό πάνελ, κάνοντας αυτά τα προϊόντα τα μοναδικά του είδους τους που λαμβάνουν αυτή την παγκόσμια διάκριση μέσα από την ελληνική αγορά. Επίσης, η συκομαΐδα είναι ένα προϊόν χωρίς προσθήκη ζάχαρης, κάνοντάς το ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα γλυκό χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη.
Όλες οι συσκευασίες διαθέτουν συστατικά στα ελληνικά και στα αγγλικά, διατροφικές αναλύσεις, barcode, καθώς κι επισημάνσεις vegetarian, gluten και lactose free.

www.voskopoula.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας