solo beer

Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του νέου της ζυθοποιείου στην Καλλιθέα Ηρακλείου, η Κρητική μικροζυθοποιία “Σόλο” προχώρησε πρόσφατα σε επέκταση της γραμμής παραγωγής της με την προσθήκη 5 νέων δεξαμενών ζύμωσης  τετραπλασιάζοντας την παραγωγική της δυναμικότητα σε 200.000 λίτρα ετησίως. 

Σόλο
The Solo Team

Τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της στην ελληνική σκηνή της craft ζυθοποιίας η Σόλο παραμένει η κορυφαία  ελληνική ζυθοποιία βάσει της παγκόσμιας πλατφόρμας βαθμολόγησης του UNTAPPD, έχοντας κυκλοφορήσει  πάνω από 45 ετικέτες μπύρας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μεταξύ των οποίων, αρκετές σε συνεργασία με διεθνείς ζυθοποιίες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Στο πλαίσιο επέκτασης του διεθνούς δικτύου της, η Κρητική μικροζυθοποιία έκανε πρόσφατα και την επίσημη είσοδο της στη Σκανδιναβία με προωθητικές ενέργειες στις 10 σημαντικότερες πόλεις της Νορβηγίας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας