Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση «Brussels Holiday Fair», με τη συμμετοχή του σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία της Κρήτης, που διεξήχθη 2 & 3 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.
Στο πλαίσιο της έκθεσης «Brussels Holiday Fair» το Creta Maris Beach Resort και η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσαν ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία της Κρήτης. Την πρώτη ημέρα ο Executive Chef Δημήτρης Μακράκης παρουσίασε δύο αγαπημένες κρητικές συνταγές με βάση το λαβράκι και το αρνί, τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν. Τη δεύτερη ημέρα το ξενοδοχείο προσέφερε στους επισκέπτες του περιπτέρου του ΕΟΤ καλτσούνια και ντακάκια ως κεράσματα, υπενθυμίζοντας την αξία της γνήσιας Ελληνικής φιλοξενίας και αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα του ίδιου του ξενοδοχείου.
Ο Executive Chef του Creta Maris Beach Resort, Δημήτρης Μακράκης, δήλωσε:
«Τα αγνά, παραδοσιακά και πάνω από όλα τοπικά προϊόντα που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο μας σε όλα τα εστιατόριά του, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και ο λόγος που οι επισκέπτες μας αγαπούν την Κρητική κουζίνα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με την παρουσία μας σε αυτήν την ιδιαίτερη δράση, καταφέραμε να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά τον τόπο μας, την αυθεντική μας κουζίνα και να ταξιδέψουμε τους παρευρισκόμενους μέχρι την Κρήτη!».