Με εξαίσιες γεύσεις και μοναδικό service, κοιτάζοντας την Αθήνα από ψηλά, το Première, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, διεκδίκησε επάξια τη διάκρισή του στο πλαίσιο του θεσμού των Ελληνικών Βραβείων Γαστρονομίας “Χρυσοί Σκούφοι” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 26 Φεβρουαρίου.
Ο θεσμός, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια γαστρονομική σκηνή τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Η δημιουργική κουζίνα του Première κέρδισε έναν Χρυσό Σκούφο για το 2018, επιβεβαιώνοντας ότι το εστιατόριο κατέκτησε ακόμη μία φορά τον χώρο της υψηλής γαστρονομίας.
Ο Chef του Première Μιχάλης Νουρλόγλου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εν λόγω διάκριση, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το σημείο αναφοράς του εστιατορίου παραμένει η συνεχής προσπάθεια της Ομάδας του Première για τη δημιουργία πραγματικά νόστιμων γευστικών προτάσεων.