Φέτος το καλοκαίρι, το πολυβραβευμένο lifestyle luxury Group COYA παρουσιάζει το νέο του εστιατόριο στον πιο δημοφιλή ελληνικό καλοκαιρινό προορισμό, τη Μύκονο. Αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου, το COYA Mykonos ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στην καρδιά της παλιάς πόλης, στα Ματογιάννια, για να υποδεχτεί τους επισκέπτες σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα χρώματα και τα αρώματα του πολιτισμού των Ίνκας και της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας.
Το COYA Mykonos αποτελεί τη νέα πρόταση της Μυκόνου που φέρνει το πνεύμα της Λατινικής Αμερικής στο κυκλαδίτικο ταπεραμέντο, με στόχο να προσφέρει καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες, αλλά και να μυήσει τους επισκέπτες στην περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα. Στο υπαίθριο εστιατόριο και τα δύο Pisco Bar & Lounges, οι επισκέπτες του COYA Mykonos θα μπορούν να απολαύσουν χαλαρά γεύματα με την παρέα τους.
Εμπνευσμένο από την αυθεντική fusion κουζίνα του Περού, το μενού παρουσιάζει ελαφριές γεύσεις, πολύχρωμα και υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα με τα φρεσκότερα υλικά από ντόπιους προμηθευτές. Στο μενού του COYA Mykonos παρουσιάζεται το δημοφιλές πλέον sharing concept με signature πιάτα της Περουβιανής κουζίνας που συνδυάζουν ιαπωνικές, κινέζικες και ισπανικές τεχνικές μαγειρικής, ενώ υπάρχουν και αρκετές επιλογές από εποχικά πιάτα που αναδεικνύουν τις λατινοαμερικάνικες σπεσιαλιτέ με μεσογειακές επιρροές, όπως το Berengena tacos με μελιτζάνα, γιαούρτι και φέτα, και το Cazuelas Frutos del Mar με αστακό, καλαμπόκι, κριθαράκι και την καυτερή ποικιλία πιπεριάς aji limo.
Όσο για το διάσημο εθνικό ποτό του Περού, το Pisco, θα πρωταγωνιστεί στη λίστα των καλοκαιρινών cocktail, με το πλέον περιζήτητο signature cocktail του COYA, το Pisco Sour, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να το επιλέξουν και σε εναλλακτικές εκδοχές όπως φράουλα με μέντα αλλά και βατόμουρο με βανίλια. Ο κατάλογος θα διαθέτει επιπλέον signature cocktails αποκλειστικά του COYA Mykonos, καθώς και δροσιστικές προτάσεις που συνδυάζουν ευφάνταστα το Pisco του COYA με σπάνια αρώματα και κλασικές συνταγές που θα ξαφνιάσουν με τις φρέσκες, απρόσμενες εκδοχές τους.
Η διοίκηση του νέου εστιατορίου τονίζει πως έχει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, του προσωπικού και των συνεργατών του και ακολουθεί όλα τα μέτρα και τις οδηγίες που αφορούν τους κανόνες υγείας και τα πρωτόκολλα ασφαλείας.