Τα «Coffee Business Awards 2019» presented by Tuk Tuk Hellas, θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Τα «Coffee Business Awards 2019», τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία για τους επαγγελματίες του καφέ και της καφεστίασης, έρχονται με… δυνατό άρωμα καφέ στις 28 Ιουνίου, προσκαλώντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.
Τα «Coffee Business Awards» οργανώνονται πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ethos Media, σε συνεργασία με το περιοδικό «Coffee & Brunch», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα». Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του SCA (Specialty Coffee Association), της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανικών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας.
Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος των «Coffee Business Awards» είναι ο Κώστας Καπερώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gl-publications, εκδότης του Coffee & Brunch Magazine και διαχειριστής του portal καφεστίασης coffeemag.gr.
Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από παράλληλη ψηφοφορία κριτικής επιτροπής και κοινού, ενώ οι κατηγορίες των βραβείων ξεπερνούν τις 80.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα «Coffee Business Awards» έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 εδώ.
H Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται από εξής διακεκριμένη μέλη:
- Μιλτιάδης Αγιοστρατίτης, Founder PhDc Architect, M.Sc Conservation and Restoration of Historic Buildings and Sites
- Βούλα Μωρούτ Αγιοστρατίτη, Founder Interior Designer, M.Sc Conservation and Restoration of Historic Buildings and Sites
- Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης, Ομότιμος Καθηγητής Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος, Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
- Άννα Γουδή, Managing Director, DK Marketing
- Κώστας Γκάγκος, Αρχιτέκτονας & Ιδρυτής της εταιρίας Gagos Architecture & Design
- Ηλίας Γκρίντζαλης, AST Authorised SCA Trainer
- Στέφανος Δωματιώτης, World Brewers Cup Champion (2014), Gem Series Founder, Brand Global Ambassador of Brewista, Taf Head Barista Trainer, Jass Caffee Coffee Quality China
- Παύλος Εμμανουηλίδης, Έκτακτος Καθηγητής Στρατηγικού Μάνατζμεντ, ALBA Graduate Business School
- Αλέξανδρος Ζαχαριάδης, Food Coffee and Cocktail Photographer
- Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Δημοσιογράφος, Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
- Κώστας Κανελλόπουλος, Web & Graphic Designer/Illustrator
- Δρ Σταύρος Καπερώνης, Laboratory Teaching Staff Panteion University of Social and Political Sciences School of International Relations, Communication and Culture Department of Communication, Media and Culture
- Γεωργία Καπώλη, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc & Μέλος, Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία
- Μιλτιάδης Καρούμπας, Πρέσβης της ελληνικής Γαστρονομίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρία Point-Hub
- Βαλάντης Λαμπριανίδης, Authorised SCA Trainer, Coffee Consultant, WCE Certified Judge
- Σταύρος Λαμπρινίδης, AST Authorised SCA Trainer
- Σίσσυ Νίκα, Eπικοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος Τουρισμού, Γαστρονομίας, Πολιτισμού στoν Όμιλο Realnews, emvolos.gr
- Άννα-Μαρία Παπίρη, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
- Πέτρος Συρίγος, Private Chef
- Χάρης Τζαννής, Επικοινωνία της Γαστρονομίας, Μητροπολιτικό Κολέγιο
- Ευσταθία Τσάκαλη, Διδάκτωρ (Δρ) – Τεχνολόγος Τροφίμων
- Νίκος Φιλιππής, AST Authorised SCA Trainer
- Παναγιώτης Φράγκος, Executive Bartender