Το concept Cantina εισάγει η Thomas Cook στο νέο brand ξενοδοχείων του, Cook’s Club με τον tour operator να μετατρέπει σε concept εστιατορίου την τάση που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και αφορά το street food.
Το Cook’s Club ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2018 με την πρώτη μονάδα στη Χερσόνησο Κρήτης και μέσα στο 2019 αναμένεται να διευρυνθεί με 8 νέα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς όπως είναι η Αίγυπτος, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Τουρκία.
Το φάσμα του μενού ποικίλει από επιλογές χορτοφάγων και τοπικές σπεσιαλιτέ μέχρι πιάτα που βοηθούν τους ξενυχτισμένους ταξιδιώτες ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται στα φρέσκα υλικά και στην ποιότητά τους.
Το Cantina είναι συμβατό με το κοινό στο οποίο απευθύνεται το brand ξενοδοχείων Cook`s Club, ταξιδιώτες δηλαδή άνω των 16 ετών με σύγχρονο lifestyle.