Με ενδιαφέρουσες ομιλίες, interactive παρουσιάσεις και καινοτόμες συζητήσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Beer and Spirits Show.
Με τα πιο θετικά vibes ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του Beer and Spirits Show της 14ης HORECA, με χιλιάδες επισκεπτών επαγγελματιών του κλάδου της καφεστίασης και του bar, να δίνουν το ηχηρό «παρών». Νέες εξελίξεις, καινοτόμα προϊόντα και trends πρωταγωνίστησαν, δίνοντας λύσεις και συμβουλές στους πολλά υποσχόμενους νέους επιχειρηματίες αλλά και στους παλαιότερους φυσικά. Κορυφαίοι Bartenders από την Ελλάδα μετέδωσαν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον παγκόσμιο κλάδο του bartending.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ομιλία του Ambassador of Responsible Drinking, Στέλιου Μαγουλά για την υπεύθυνη κατανάλωση και την ασφαλή οδήγηση, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και η ομιλία του Γιώργου Παπαδογούλα για το προφίλ ενός σωστού bar manager. Αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας αποτέλεσε αναμφισβήτητα και η εκδήλωση Beer Day, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, υπό την αιγίδα και την οργανωτική επίβλεψη της ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.
Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα με στοχευμένη θεματολογία, καλύφθηκε κάθε πτυχή της μπύρας, από την παραγωγή της μέχρι και τους τρόπους σερβιρίσματος της.