Barilla Pasta Party διοργανώθηκε στα πλαίσια του 3ου No Finish Line που διεξήχθη 10 – 14 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την Ιταλική εταιρεία ζυματικών να είναι ο Επίσημος Πάροχος Pasta της διοργάνωσης.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το Barilla Pasta Party , που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου «γεμίζοντας» ενέργεια τους δρομείς που έτρεξαν για καλό σκοπό, δηλαδή για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σημείωσε μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας στους δρομείς γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.
Ο σεφ και μαραθωνοδρόμος Αλέξανδρος Παπανδρέου συνδύασε τα μοναδικής ποιότητας ζυμαρικά Barilla με τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες σάλτσες της. Στο Barilla Pasta Party οι δρομείς και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τα νέα προϊόντα Barilla Legumes από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.
Μια και η αγάπη για προσφορά και ο αγώνας κατά της Σπατάλης Τροφίμων δεν έχει τέλος για τη Barilla, οι μερίδες που περίσσεψαν δόθηκαν στη ΜΚΟ «ΦΑΡΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ» και μοιράστηκαν μέσω του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
Σημειώνεται ότι καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης πάνω από 2.000 άτομα πέρασαν από το περίπτερο της Barilla όπου ενημερώθηκαν για tips σωστής διατροφής πριν και μετά από έναν αγώνα δρόμου αλλά και φωτογραφήθηκαν σε μία εικονική γραμμή τερματισμού.