Άρωμα Ιταλίας είχε η φετινή Τελετή απονομής των «Χρυσών Σκούφων» με την Barilla να ανοίγει το μενού καθώς κυριάρχησαν οι ξεχωριστές γεύσεις στο μενού που επιμελήθηκε ο Ιταλός σεφ Davide Scabin και σερβιρίστηκε στο dîner de gala.
Η τελετή απονομής του απόλυτου γαστρονομικού γεγονότος πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» και το μενού άνοιξαν τα amuse bouche της βραδιάς, τέσσερις πολύ ιδιαίτερες γεύσεις εμπνευσμένες από τον executive chef της «Μεγάλης Βρετανίας» Αστέριο Κουστούδη με κύριο συστατικό τα ξεχωριστά ζυμαρικά της Barilla.
Η Ιταλική εταιρεία ζυμαρικών δίνοντας πάντα έμφαση στην καλή πρώτη ύλη, με τις σειρές Barilla Collezione Mafaldine, Gnocchi, Tortiglioni και Penne Rigate ενέπνευσε την δημιουργία ξεχωριστών πιάτων που συνόδευσαν μοναδικά τους καλεσμένους κατά την διάρκεια των βραβεύσεων.
Η εταιρεία έδωσε το δικό της δυναμικό παρών και στην σκηνή των Χρυσών Σκούφων καθώς η Marketing Senior Manager, κα. Βάντα Αγνιάδη απένειμε βραβείο στα 2 εστιατόρια της Κρήτης που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή.