Για πρώτη φορά αληθινοί αγρότες γίνονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μια πρωτότυπη και δημιουργική διαφήμιση, με την υπογραφή της μπύρας ΑΜΣΤΕΛ.
Με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αγρότες που την καλλιεργούν και όχημα την ιδιαίτερη διασκευή ενός ελληνικού τραγουδιού, η ΑΜΣΤΕΛ μιλά για το 100% ελληνικό κριθάρι της και το αληθινό μεράκι και κόπο αυτών που το καλλιεργούν.
Σε μια καμπάνια που δημιουργεί έντονα συναισθήματα και περνάει αβίαστα και αυθεντικά από το χιούμορ στη συγκίνηση, αποτυπώνονται ρεαλιστικά στο φακό μικρές στιγμές αγροτικής καθημερινότητας.
Επίκεντρο όλων είναι η στιγμή που ο αγρότης «αποχαιρετά» το κριθάρι που παίρνει το δρόμο για τη ζυθοποίηση, για να επιστρέψει λίγους μήνες αργότερα, με τη μορφή της αγαπημένης μας μπύρας ΑΜΣΤΕΛ στα αυθεντικά ποτήρια της ταβέρνας του χωριού.
Κρατώντας αναλλοίωτη τη συνταγή της εδώ και 55 χρόνια, η ΑΜΣΤΕΛ, μέσα από τη νέα, συναισθηματική της καμπάνια, αναδεικνύει τα πιο πολύτιμα συστατικά της, αυτά που της δίνουν γεύση, αρώματα και ζωή.
Σε 170.000 στρέμματα ελληνικής γης και με τη φροντίδα και το μεράκι 2.500 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα, καλλιεργείται το πιο βασικό συστατικό της συνταγής της, το 100% ελληνικό κριθάρι, η καρδιά της ΑΜΣΤΕΛ.
Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπύρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπύρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμος) και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, στο χαρτοφυλάκιό της ανήκει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ εισάγει γνωστές μάρκες μπύρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.
Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.