Οκτώβριος – Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2017
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
- Αλλάζει το τοπίο της αλλαντοβιομηχανίας
- Credin Hellas
- Πολλαπλά τα κέρδη από τη μείωση του ΦΠΑ
SKILLS
Επιλέξτε τον μάγειρα που σας ταιριάζει
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
«Θωρακίστε» το εστιατόριό σας σε θέματα υγιεινής
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
- Σφολιάτα
- Αναψυκτικά και χυμοί
TRENDS
- Το ισοζύγιο των πρώτων υλών
- Η διπλή σημασία των παιδικών γευμάτων
- Tο «πρόσωπο» του νέου εστιάτορα
- Προκλήσεις στον… δρόμο της ανάπτυξης!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞEIΣ
- Διονύσιος Κουκουτάρης
- Γιώργος Καββαθάς
- Michael Schaefer
OPERATIONS
- Πεντακάθαρα… κέρδη!
- Αλλαγή στο μενού
- Διατηρήσετε καθαρό το τηγανέλαιό σας
ΙDEAS
Μπιφτέκια με γεύση και φαντασία!
SALES
Η σημασία του κόστους των προμηθειών
FOOD FOR THOUGHT
- Το «χαρτί» της τοποθεσίας
- 5+1 βήματα για πετυχημένο rebranding
- Τα «πρέπει» και τα «μη» ενός καινούριου εστιατορίου
MARKETING
Social… καταιγίδα!
BRAINSTORMING
Eικονικά εστιατόρια
DRINKS
New age τζιν!
DESSERTS
Προωθήστε τα γλυκά στο μενού σας!
Η… Χύτρα