ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
- Chef Focus: – ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΧΙΛΙΑΔΑΚΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
- DIPS-DRESSINGS
- BIOΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
- THE CLINK: ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Cover story
3 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
TRENDS
- 3D FOOD PRINTERS
- ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
- Η ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ… ΑΛΛΙΩΣ
- CHEERS: Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΤΟ SLOW FOOD ΚΑΙ COCKTAILS
OPERATIONS
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ
- ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
- 5+1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
- MINDSET: Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
- COVID-19 ΚΑΙ EΣΤΙΑΤΟΡΙΑ