ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
- Green Chef – Νίκος Γαϊτάνος,
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
- Ασύρματη παραγγελιοληψία
- Καφές + Γάλα
- Πιάτα από τη θάλασσα
- X-RAY: Ελληνική Ζύμη
- Κραυγή αγωνίας για την εστίαση
TRENDS
- Design κι εστιατόρια στη νέα εποχή
- Η εικόνα της εστίασης στο εξωτερικό
- Κουζίνες φάντασμα
- Ένα ποτό για τον δρόμο
- Η εξυπηρέτηση κάνει θαύματα !
- Θωρακιστείτε από κυβερνο-επιθέσεις
OPERATIONS
- Υπηρεσία διανομής από high-end εστιατόρια
- Τα εργαλεία στήριξης της εστίασης