Ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες που πέρασαν στον ημιτελικό των FoodTrekking Awards, ένα διαγωνισμό για την καινοτομία και την ποιότητα του γαστρονομικού τουρισμού. Η λίστα των επιτυχόντων περιλαμβάνουν τα εξής εστιατόρια:
- The Peranakan Restaurant (Σιγκαπούρη)
- Time Out Market Lisboa (Πορτογαλία)
- Heirloom Fire (ΗΠΑ)
- javara Ινδονησία (Ινδονησία)
- Jamaica Food and Drink Festival (Τζαμάικα)
- Destination Bristol (Αγγλία)
- Sudamala Suites & Villas Senggigi (Ινδονησία)
- Discover San Sebastian (Ισπανία)
- Portuguese Table (Πορτογαλία)
- African Relish Recreational Cooking School (Νότια Αφρική)
- Oldways (ΗΠΑ)
- Zingerman’s Food Tours (ΗΠΑ)
- Good Indonesian Food (Ινδονησία)
- Maine Food for Thought (ΗΠΑ)
- Pipiltin Cocoa (Ινδονησία)
- Local Aromas (Ιταλία)
- The Cadushy Distillery (Μποναίρ)
- The Original Taste Of Hoi An (Βιετνάμ)
- Food Market Gypsy (ΗΠΑ)
- Food Playground (Σιγκαπούρη)
- NUSA Ινδονησίαn Gastronomy (Ινδονησία)
- Esperienza (Ιταλία)
- Bike Food Stories (Ιταλία)
- Maiami Seafood Restaurant (Ελλάδα)
- LEBONPICNIC Made in France (Γαλλία)
- Georgia National Tourism Administration (Γεωργία)
- Berkah Ukhuwah Bertiga (Ινδονησία)
- Discover Boyne Valley Flavour (Ιρλανδία)
- Visit St. Pete/Clearwater (ΗΠΑ)
Οι παραπάνω επιτυχόντες επιλέχθηκαν μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και στις 7 κατηγορίες βραβείων. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 3 Νοεμβρίου στο Λονδίνο στην Έκθεση FoodTreX London/ Food Travel Innovation Summit, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακοίνωσης των νικητών. Ο διαγωνισμός FoodTrekking Awards θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα, σημαντικότερα και πιο αξιόπιστα προγράμματα του κλάδου καθώς αποτελεί ορόσημο για τις νέες τάσεις στον γαστρονομικό τουρισμό. Οι αιτήσεις για τον επόμενο γύρο θα ανοίξουν την 1η Μαρτίου του 2020. Πληροφορίες για τα βραβεία υπάρχουν εδώ