Σε μία συζήτηση για τα χαρακτηριστικά των επενδύσεων στον Τουρισμό και τα δεδομένα του Real Estate στη χώρα μας, ο κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής της SWOT Hospitality, μιλώντας στην 25η Prodexpo και στο πάνελ με θέμα: «A Market-Driven Approach to Real Estate», επισήμανε πως η Ελλάδα παραμένει ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για τον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ εξελίσσεται και αναπτύσσεται διαρκώς η τοποθέτηση διεθνών αλυσίδων, σε όλες τις κατηγορίες λειτουργίας.
Ο κ. Κωνσταντινίδης υπογράμμισε την ανάγκη για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες ωρίμανσης ακινήτων, τη μείωση της γραφειοκρατίας από τις διοικητικές υπηρεσίες του δημοσίου αλλά και το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο που πρέπει να οριστεί και να εφαρμοστεί από τους κρατικούς φορείς, ώστε να διευκολύνει, ακόμα περισσότερο, την προσέλκυση ξένων επενδυτών, με σκοπό να τους προσφέρει ασφάλεια, βεβαιότητα και ικανοποίηση για την επιλογή τους να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Συμπληρωματικά σημείωσε, ότι η SWOT Hospitality έχει τη χαρά να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με το αποτύπωμα των διεθνών ξενοδοχειακών brands να ανέρχεται στο 70% του χαρτοφυλακίου που διαχειρίζεται η εταιρεία.
Το πάνελ συντόνιζε ο Vice President & CEO της TEN BRINKE Hellas κ. Φώτης Γιόφτσιος και συμμετείχαν ο κ. Ιωάννης Μασούτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης, ο κ. Δημήτριος Παπούλης Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates του Ομίλου Φουρλή, ο κ. Ανέστης Παρταλίδης Managing Director της Trade Logistics και ο κ. Γιώργος Γαρούφας, Chief Development Director, Leroy Merlin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας